Валерій Залужний показав, як гріється в компанії дружини

16 жовтня 2024, 23:10
1393
Залізний генерал поділився новим затишним знімком зі своєю коханою.
Валерій Залужний із дружиною
Валерій Залужний новини - Валерій Залужний з дружиною показали тепле селфі / колаж: Главред, фото: facebook.com/vzaluzhnyi

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний на посаді посла нашої країни у Великій Британії став дедалі частіше ділитися з шанувальниками кадрами з особистого життя. Їх незмінною героїнею є Олена - дружина "Залізного генерала".

В соціальних мережах Залужний демонструє романтичні кадри зі своєю коханою. Так нещодавно в його блозі у Facebook з'явилося свіже селфі.

На ньому посол і його дружина позують у повсякденному одязі. Фото було зроблено в одному з лондонських парків.

відео дня

"Тепло осені. У кожного своє", - підписав кадр Валерій Залужний і додав емодзі червоного сердечка.

"Найкращі. Дякую за світло у темряві", "Тепло кохання зігріває найкраще. Доброї долі родині", "Дякуємо за ваше тепло, передається і нам, підтримує! Залізний генерал з палким серцем!", "Ви дуже красиві та гармонійні. Божого благословіння!!" - пишуть шанувальники Валерія Залужного та його дружини в коментарях під фото.

Валерій Залужний із дружиною
Валерій Залужний новини - Валерій Залужний з дружиною показали тепле селфі / facebook.com/vzaluzhnyi

Хто такий Валерій Залужний?

Вале́рій Фе́дорович Залу́жний (нар. 8 липня 1973, Новоград-Волинський, нині Звягель Житомирська область) — український воєначальник, генерал. З 2021 року по 2024 був Головнокомандувачем Збройних сил України. Має звання Героя України, пише Вікіпедія.

Командувач військ Оперативного командування "Північ" (2019—2021), начальник Об'єднаного оперативного штабу ЗС України — перший заступник командувача Об'єднаних сил (2018), начальник штабу — перший заступник командувача військ Оперативного командування "Захід" (2017). Командир 51-ї окремої механізованої бригади (2009—2012).

23 травня 2022 увійшов до списку 100 найвпливовіших людей 2022 за версією журналу Time, а у жовтні 2022 року увійшов до списку 25 найвпливовіших українських військових від НВ.

Посол України у Великій Британії. Заступив на посаду 11 липня 2024 року.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше популярна блогерка і журналістка Раміна Есхакзай показала, які незвичайні подарунки отримує від ексміністра закордонних справ України Дмитра Кулеби.

Також шанувальники розтанули від крутого вбрання маленької доньки Лілії Ребрик - ведуча показала семимісячну Адель у стильному луці, якому можуть позаздрити і дорослі модниці.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти