StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Валерій Меладзе став дідусем - перші подробиці

10 червня 2024, 20:42
962
Софія Меладзе, донька співака від першого шлюбу, розкрила стать та ім'я немовляти.
Валерій Меладзе з донькою Софією
Валерій Меладзе дідусь - донька Меладзе Софія народила / колаж: Главред, фото: instagram.com/meladzevalerian

Сьогодні стало відомо, що 58-річний співак Валерій Меладзе вперше став дідусем. Його донька Софія 10 червня народила первістка.

Софія у вересні 2022 року вийшла заміж за чоловіка на ім'я Сава Байбаков. У лютому 2024 року в Мережі з'явилися її знімки з уже помітно кругленьким животиком.

Сьогодні щаслива мама у своєму блозі в Instagram повідомила, що на світ з'явився її син. Хлопчика назвали Георгієм. Малюк народився у медичному центрі в Московській області.

відео дня

Валерій Меладзе - батько шістьох дітей. У його першому шлюбі з Іриною Малухіною народилися Інга (нар. 7 лютого 1991), Софія (нар. 19 травня 1999) та Аріна (нар. 7 грудня 2002). Їхній первісток, хлопчик, прожив лише 10 днів. Від стосунків з Альбіною Джанабаєвою в Меладзе з'явилися сини Костянтин (нар. 26 лютого 2004 року) та Лука (нар. 2 липня 2014 року), і донька Агата (нар. 12 квітня 2021 року).

Георгій - поки що перший і єдиний онук співака.

Софія Меладзе стала мамою
Валерій Меладзе дідусь - донька Меладзе Софія народила / instagram.com/sofikomeladze

Хто такий Валерій Меладзе?

Валерій Меладзе - російський співак, музичний продюсер, телеведучий і актор; заслужений артист Російської Федерації (2006), народний артист Чеченської Республіки (2008).
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії в Україну. Після цього потрапив до "чорного списку" артистів, розкритого виданням "Агентство".

Останні зіркові новини:

Раніше легендарна українська співачка Алла Кудлай зізналася в ніжних почуттях до Павла Зіброва, і розповіла про ревнощі в спілкуванні з дружиною Народного артиста України.

Також Варвара Кошова, 16-річна донька Євгена Кошового, показала ніжну романтику з юним бойфрендом. Зіркова спадкоємиця перестала приховувати обранця, хоча подробицями особистого життя ділиться рідко.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти