StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Валерій Меладзе скоро стане новим іноагентом в Росії

21 березня 2023, 22:10
Артисту не можуть пробачити те, що він став на бік світла, а не тотального зла - Росії.
Меладзе
Меладзе / Колаж фото УНІАН і скріншот з відео

Російські телеграм-канали масово стали повідомляти про те, що російського співака грузинського походження Валерія Меладзе найближчим часом можуть визнати іноземним агентом.

Як повідомляє телеграм-канал SHOT з посиланням на джерело в російському Мін'юсті, відповідну заяву подав глава Федерального проекту з безпеки і боротьби з корупцією Віталій Бородін на ім'я генпрокурора.

Повідомляється, що на початку січня визнати Меладзе іноагентом вже просив Фонд історичної спадщини, але ініціатива не отримала ходу. Тепер Меладзе, за словами джерела, все ж повинен потрапити в список іноагентів — його кандидатура не раз обговорювалася в Мін'юсті.

Причиною такого рішення стала підтримка Валерієм Меладзе України. Так, на концерті в ОАЕ Меладзе прошепотів "Героям слава" у відповідь на "Слава Україні".

Нагадаємо, раніше Валерій Меладзе який на концерті в ОАЕ прошепотів "Героям слава" у відповідь на "Слава Україні", викликав бурхливі обговорення свого вчинку в Росії.

Також Меладзе почав розплачуватися за свій вчинок. 57-річний співак тепер винен податковій, також у нього заблоковані рахунки. Також в РФ почали скасовувати концерти співака, а Федеральна податкова служба міцно взялася за Компанії Меладзе.

Раніше російські ЗМІ масово написали про те, що російський співак Валерій Меладзе, який підтримав Україну в жорстокій війні, яку розв'язала проти неї Росія, фінансує Збройні Сили України.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти