StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У США помер засновник рок-н-ролу Джеррі Лі Льюїс

28 жовтня 2022, 22:48оновлено 14 листопада 2023, 13:13
589
Музикант Джеррі Лі Льюїс помер у віці 87 років.
У США помер засновник рок-н-ролу Джеррі Лі Льюїс
Джеррі Лі Льюїс Фото Instagram

У США помер "хрещений батько рок-н-ролу" Джеррі Лі Льюїс, якому було 87 років.

Представник співака "Great Balls Of Fire" Зак Фарнум підтвердив його смерть виданню Page Six.

Публіцист також повідомив, що ікона рок-н-ролу помер у п'ятницю у своєму будинку в окрузі ДеСото, штат Міссісіпі.

відео дня

На початку цього тижня Фарнум розлютився на статтю TMZ, яка неправильно повідомляла про смерть Льюїса до того, як він насправді помер.

"Він живий. TMZ повідомив це помилково через анонімне повідомлення", - сказав нам тоді публіцист.

Згідно з повідомленням у Facebook, розміщеним на його офіційній сторінці на початку цього місяця, у Льюїса останнім часом були проблеми зі здоров'ям.

У звіті від 19 жовтня було написано: "У неділю Джеррі Лі Льюїс нарешті потрапив до Залу слави кантрі-музики. Однак, легендарний Джеррі Лі був занадто хворий на грип, щоб бути присутнім на церемонії".

Тоді співак сказав своїм шанувальникам у той час: "Із сердечним смутком і розчаруванням я пишу вам сьогодні з лікарняного ліжка, замість того, щоб поділитися своїми думками особисто. Я зробив усе, що міг, щоб набратися сил, щоб прийти сьогодні — я так чекав події з тих пір, як дізнався про неї на початку цього року. Мої щирі вибачення всім Вам за те, що я пропускаю цю прекрасну подію, але я сподіваюся побачити вас усіх найближчим часом".

Музикант був одружений сім разів, включаючи бігамію та шлюб зі своєю неповнолітньою двоюрідною сестрою Майрою Гейл Браун, якій було 13 років, коли вони одружилися.

Нагадаємо, раніше стало відомо про смерть шотландського актора Роббі Колтрейн (Ентоні Роберт Макміллан), який помер 14 жовтня в Ларберті, в госпіталі Forth Valley Royal. Йому було 72 роки.

Крім відомих ролей у фільмах черниці в бігах, Золоте око (17-ий фільм Бондіани) І брати Блум, а також серіалах Чорна гадюка і Метод Крекера, Колтрейн прославився роллю Рубеуса Геґріда - напіввелікана-лісничого школи чарівництва і чарівництва Хогвартса в кіносазі про Гаррі Поттера.

Через трохи більше тижня після його смерті, названа причина смерті Геґріда. Її оприлюднило видання Deadline з відсиланням на висновок судмедексперта.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти