StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У родині путіністки Кудрявцевої сталося горе

13 вересня 2024, 23:33
1154
Кудрявцева ридаючи повідомила про те, що помер її зять.
Путіністка Кудрявцева втратила сестру
Путіністка Кудрявцева втратила сестру зятя/ Колаж Главред, фото Instagram/lera_tv

Російська ведуча Лєра Кудрявцева, яка в захваті від терористичного вторгнення РФ в Україну, ридаючи, повідомила про горе в родині.

Як пишуть пропагандистські ЗМІ, у неї помер колишній чоловік рідної сестри.

"Помер мій улюблений зять. Учора повернувся з Байконура, а сьогодні вранці зупинилося серце... Я сиджу просто в шоці. Реву... Є люди, які дуже дорогі. Діма був одним із них. Тато мого улюбленого племінника. Офігенна людина. Зараз працював керівником пресслужби ЦПК (центр управління польотами) і все життя присвятив космосу", - пише телеведуча.

відео дня

Хто така Лера Кудрявцева

Валерія Кудрявцева - російська теле- і радіоведуча, акторка і співачка, ведуча розважальних програм на НТВ. Перебуває під санкціями США та Євросоюзу через підтримку кривавого нападу РФ на Україну.

Кудрявцева зазначає, що завдяки Дмитру Жукову всю молодість провела в Зоряному містечку і побувала в центрі підготовки космонавтів.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Нещодавно ЛеруКудрявцеву висміяли в ефірі російського шоу. За даними пропагандистських ЗМІ, на гумористичному шоу "Звезды", куди Кудрявцева прийшла з командою коміків, осторонь не залишили бурхливе особисте життя телеведучої.

А також Сергій Лазарєв нещодавно відпочивав разом із дітьми в Туреччині, на тому ж курорті опинилася і його колишня кохана Лєра Кудрявцева зі своєю донькою. На своїй сторінці в соцмережах Лазарєв опублікував провокаційне відео з колишньою і зробив зізнання.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти