У Росії вирішили долю Єралашу після смерті Бориса Грачевського

15 січня 2021, 15:11оновлено 15 січня 2021, 18:50
Кіножурнал Єралаш не мають наміру закривати після смерті Бориса Грачевського від коронавірусу.
Борис Грачевський
Борис Грачевський / Instagram

У Радфеді прояснили долю кіножурналу Єралаш, який пережив свого творця Бориса Грачевського. Росіяни не хочуть закривати Єралаш після смерті режисера.

Як повідомила РИА Новости заступник голови соціального комітету Радфеда Олена Бібікова, Єралаш об'єднав кілька поколінь росіян

"Це був подарунок глядачам. І я, і мої діти, і онуки – ми всі із задоволенням дивимося випуски цього кіножурналу, повчальні історії з життя хлопців", - зазначила законодавець.

відео дня

Поки що не називають імені людини, яка займе місце Грачевського і буде займатися Єралашем, але про те, що журнал буде існувати говорять і інші діячі культури і навіть друзі Грачевського.

Лариса Преторіус в коментарі МК.РП відверто зізналася, що не знає, хто може зайняти місце Грачевського.

"Боря намагався поставити все це на комерційні рейки. Щось було успішно, щось не дуже. Були якісь випуски на замовлення, тому що багато хто хоче побачити своїх дітей на екрані. Але це все дрібниці життя. Без підтримки держави такий проект не витягнути. Боря підтримував свою публічність якраз заради того, щоб Єралаш не загинув. Не знаю, хто може прийняти естафету...", - говорить вона.

  • Дитячий гумористичний кіножурнал Єралаш заснований в 1974 році Борисом Грачевським спільно з драматургом Олександром Хмеликом.
  • Протягом 10 років Грачевський був директором Єралашу, з 1984 року обіймав посаду художнього керівника кіножурналу.
  • Борис Грачевський помер 14 січня від коронавірусу. Грачевський 2 тижні займався самолікуванням вдома з онлайн-лікарем.
  • Вже з'явилася інформація про нерухомість Бориса Грачевського і список його спадкоємців.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти