StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Росії остаточно ліквідували бізнес Ані Лорак

15 жовтня 2022, 22:54
У співачки все одно залишилася лазівка, щоб продовжувати працювати в її улюбленій терористичній Росії.
Ані Лорак
Ані Лорак / instagram.com/anilorak

Податкова служба Росії 11 жовтня цього року ліквідувала фірму української співачки-запроданки Ані Лорак.

За інформацією російських ЗМІ, колись фірма приносила Лорак до 40 млн рублів на рік (640 000 доларів), але з 2021 року організацію постійно штормило після секс-скандалу з композитором Костянтином Меладзе.

"Юристи кажуть, що її закрили через "недостовірні відомості". При цьому зберегти компанію реально. Всі неточності з юридичною адресою переборні", - повідомляють ЗМІ.

відео дня

Тим часом, співачка, яка продовжує мовчати про те, що Росія напала на Україну, не повністю припинила заробляти в РФ. Вона все ще вважається індивідуальним підприємцем, а це означає, що можливість для заробітку залишилася.

Нагадаємо, раніше українські співачки-запроданки (Ані Лорак, Таїсія Повалій, Анна Сєдокова), а також телеведучі Регіна Тодоренко та Оксана Марченко (Дружина Віктора Медведчука ‒ кума російського диктатора Путіна) потрапили під санкції РНБО.

Ані Лорак, Повалій і Сєдокова з 2014 року активно давали концерти в країні-агресорі. Вони не висловлювалися щодо війни на Донбасі, яку розв'язала Росія, ігнорували анексію Криму і криваву політику Володимира Путіна по відношенню до рідної країни.

З 24 лютого Таїсія Повалій не раз з'являлася на пропагандистських заходах, виступала в Кремлі і цинічно співала українські пісні, просуваючи наратив про "братні народи". Лорак же, як і попередні 8 років, вирішила відмовчуватися, а нещодавно оголосила тур містами Німеччини, назвавши себе "найтитулованішою українською співачкою".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти