StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У Європі страйкують проти концертів Лорак

16 вересня 2022, 12:34
19510
Співачці не зійде просто так з рук її мовчання в такі жахливі години для України.
Ані Лорак розтовстіла
Ані Лорак / Фото facebook.com/AniLorak

Представники української діаспори в Чехії звернулася до організаторів концерту Ані Лорак з метою їх скасування.

Як повідомляє телеканал 24, празькі організатори Forum Karlin відповіли в чаті Інстаграма, що концерт української співачки, яка мовчить про війну в Україні, висловлюючи лояльності до агресора-Росії, скасували і афіш вже немає.

Зокрема, виступу зрадниці в списку подій у вересні-жовтні на їх офіційному вебсайті теж вже немає.

відео дня

Що стосується Німеччини, то там також плануються акції протестів українців проти концертів запроданки Лорак. "До акції приєднаються проживають в Німеччині українці і німецькі активісти, які підтримують Україну в її боротьбі проти російського вторгнення. Концерти заплановані в Гамбурзі, Дортмунді і 6 містах. Українська спільнота вважає співачку зрадницею через її виступи в Росії і відсутність засудження загарбницької війни Путіна проти України. До акції приєднаються проживають в Німеччині українці і німецькі активісти, які підтримують Україну в її боротьбі проти російського вторгнення", - повідомив телеканал.

У Європі страйкують проти концертів Лорак
Фото телеканал 24

Крім скасування концерту, українці за допомогою мітингу хочуть показати в Європі, що війна не закінчилася і Росія продовжує вбивати мирних громадян.

Нагадаємо, раніше міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко повідомив, що народних артистів України будуть позбавляти звань за підтримку війни проти України.

"Всі артисти, які досі" з гордістю "користуються званням народних артистів України, коли їм це зручно, але давно вже такими не є через мовчання або підтримку російської агресії, скоро будуть цих звань позбавлені", - заявив міністр

Також це стосуватиметься і тих артистів, які замовчують про війну в Україні. За словами Ткаченка, зараз ведеться робота над поправками до законів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти