StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

В ефір знову вийде шоу "Холостяк" з новим героєм

23 серпня 2022, 17:01
Телеканал СТБ відзняв усі випуски ще до війни. Тепер глядачі проголосували за повернення шоу в ефір.
Холостяк 2021
Холостяк 2022 все-таки вийде в ефір / СТБ

Телеканал СТБ анонсував старт чергового сезону романтичного реаліті-шоу"Холостяк".

Мовник зазначив, що зйомки шоу пройшли ще до початку повномасштабної війни Росії в Україні. "Холостяк Алекс Топольський спробує знайти ту єдину, яка подарує йому надію, нагадавши, що таке справжні почуття", - анонсували на телеканалі.

Довгий час тривали дискусії щодо того, чи варто пускати в ефір розважальне шоу. Постійний ведучий проекту запропонував українцям проголосувати: чи варто повертати програму в ефір. Виявилося, що 69% українців не проти поспостерігати за новою історією кохання.

відео дня

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що 23 серпня, в День українського прапора, о 21: 00 в марафоні" єдиних новин " відбудеться прем'єра благодійного концерту "Вечірнього Кварталу", присвяченого Дню Незалежності України. На сцену вийдуть актори " Вечірнього Кварталу "і актриси" жіночого кварталу " у форматі єдиного концерту, який відбудеться вперше.

Крім того, це перший великий телевізійний концерт студії "Квартал 95" з моменту повномасштабного вторгнення російських військ на територію України. Також на сцену до колег приєднаються Олександр Пікалов та Володимир Мартинець, які зараз служать у лавах Національної гвардії України.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти