StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У чому секрет молодості Дженніфер Лопес: лайфхак від 53-річної артистки

3 липня 2023, 16:48
Хитрість, доступна кожному, дозволяє Джей Ло залишатися на вершині Олімпу.
Дженніфер Лопес
Як Джей Ло вдається зберігати красу і молодість / колаж: Главред, фото: instagram.com/JLoBeauty

Американська акторка, співачка і бізнесвумен Дженніфер Лопес в кінці липня відзначить свій 54-ий день народження. Втім, говорити про її вік марно - Джей Ло, схоже, знайшла шлях до джерела вічної молодості.

Її обличчя і тіло в бездоганному стані, так що артистка може дозволити собі показувати чесні селфі без фільтрів, носити міні, відкриті бікіні, і навіть зніматися оголеною.

На Лопес мріють бути схожими фанати по всьому світу. І нещодавно на сторінці іменного косметичного бренду артистки в Instagram нарешті розповіли, як домогтися бажаного.

відео дня

Виявляється, секрет краси і молодості Дженніфер Лопес - в її впевненості в собі. Вона в першу чергу вкладає ресурси в хороше самопочуття, а решта стає приємним бонусом.

"Для Дженніфер це все про впевненість - коли ти почуваєшся найкраще, ти виглядаєш найкраще. Вона дотримується своїх процедур по догляду за шкірою і тілом, тому завжди може демонструвати свою впевненість в собі, наповнюючись силою кожен божий день", - пишуть у Джей Ло, демонструючи, як доказ, її фото в цілісному купальнику чорного кольору.

Дженніфер Лопес
Як Джей Ло вдається зберігати красу і молодість / instagram.com/JLoBeauty

Раніше про кардинальну зміну іміджу повідомила український парамедик і волонтерка Юлія Паєвська з позивним "Тайра" - завдяки одній стильній деталі вона стала виглядати, як підліток.

Також змінами в зовнішності здивувала Віра Брежнєва - співачка після 40 років прийняла рішення надалі не використовувати фільтри для Селфі, і показала, до чого привів її експеримент.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти