StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Піде з сім'ї: зрадниця Регіна може покинути путініста Топалова

16 травня 2024, 14:36
35942
Зрадниця Регіна Тодоренко сказала чоловікові, що піде з сім'ї, якщо у них буде ще одна дитина.
Регіна Тодоренко, Влад Топалов
Регіна Тодоренко поставила умову чоловікові / колаж: Главред, фото: t.me/todorenkoregina

Чоловік зрадниці України Регіни Тодоренко, яка родом з Одеси, але живе і працює в країні-терористі Росії, співак-путініст Влад Топалов зізнався, що мріє про третю дитину. Пара вже виховує двох синів.

В інтерв'ю для росЗМІ Топалов розповів, що дружина не поділяє його мрії про ще одну дитину, адже дуже зайнята кар'єрою, щоб заробити криваві російські рублі.

відео дня

"Чи хочемо ще діток? Дуже хочу. Якщо чесно, я із задоволенням хочу ще третього пацана, тому що я вже знаю цю енергію. Регіша сказала, що, можливо, від нас піде, якщо буде третій", - поскаржився путініст.

Також артист зазначив, що хоче ще сина, а не доньку, щоб у зрадниці Тодоренко був захист.

"Я розумію, що це дуже велика опора мамі на випадок моєї раптової або не дуже смерті коли-небудь. У неї такі лицарі будуть поруч, у неї є опора", - заявив Топалов.

Хто така Регіна Тодоренко?

Регіна Тодоренко - ведуча, актриса, співачка українського походження. Колишня учасниця гурту Real O. Здобула популярність завдяки тревел-шоу "Орел і решка". Живе і будує кар'єру в РФ навіть після початку повномасштабної війни. У зв'язку з цим з вересня 2022 перебуває під санкціями України.

Регіна Тодоренко - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно на своїй сторінці в Instagram Регіна Тодоренко опублікувала знімок, на якому показала шпагат, сидячи в кріслі під час нанесення гриму, і тримає правою рукою закинуту за голову ліву ногу.

А також Андрій Бедняков прокоментував бажання Тодоренко згодом повернутися до Одеси. Ведучий припустив, що Регіна підтримує намір країни-агресора захопити великі українські міста, і таким чином розраховує опинитися на малій батьківщині.

Читайте більше про Тодоренко:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти