StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Дивишся і нудить": Андрій Бєдняков розкрив правду про Регіну Тодоренко

29 лютого 2024, 21:46
Шоумен переконаний, що рішення усіляко підігравати окупанту не прийшло до неї спонтаннто.
Регіна Тодоренко, Андрій Бєдняков
Андрій Бєдняков про Регіну Тодоренко - ведучий жорстко розкритикував мовчунку / колаж: Главред, фото: t.me/todorenkoregina, instagram.com/biedniakov

Український ведучий і актор Андрій Бєдняков був колегою Регіни Тодоренко - мовчунки, яка продовжує працювати і жити в країні-окупанті, під вогнем якої знаходиться не тільки її рідна Одеса, а й вся Україна. Разом ведучі перетиналися на тревел-шоу "Орел і решка", і вже тоді Бєдняков зрозумів, якого сорту Регіна, як людина.

Про це шоумен розповів у подкасті "Про війну". Він заявив, що завжди намагався скоротити спілкування з Тодоренко до мінімуму, відчуваючи в ній лише марнославство в привітній обгортці. Повномасштабна війна в Україні та позиція Регіни лише підтвердили його здогадки.

"Багато хто починає говорити: "Регіна Тодоренко нічого не сказала, оце несподіванка". А для мене це не було несподіванкою. Тому що я знав Регіну Тодоренко. Ми з нею ніколи не товаришували, ніколи. Вона зі мною намагалася дружити, а я людей бачу одразу. Вона не була моїм другом. Десь якісь корпоративи нам треба було вести удвох – я ніколи не погоджувався вести з нею, бо я бачив, я зрозумів: мені Регіна Тодоренко була нецікава". Там головне – кар'єра, гроші, популярність, слава. Вона готова була переступати через людей", - згадує Бєдняков.

відео дня

Також він прокоментував бажання Тодоренко з часом повернутися до Одеси. Ведучий припустив, що Регіна підтримує намір країни-агресора захопити великі українські міста, і таким чином розраховує опинитися на малій батьківщині. Так чи інакше, гучна або мовчазна, позиція Регіни Тодоренко, за визнанням Андрія Бєднякова, викликає у нього блювотні позиви.

"Те, що вона каже, що приїде в Одесу, – можливо, вона вірить, як сьогодні чи вчора сказав там цей Медведєв: "Одесо, давай назад". Коли ти дивишся на екран, тобі блювати хочеться, ти не розумієш, як це може бути. Можливо, вона так само думає, що Росія забере Одесу й тоді вона буде гуляти? Я взагалі хочу забувати таких людей. Вони зробили свій вибір. Я не можу собі уявити – я батько з міста Маріуполь. І коли я, умовно, живу там, у Росії, і [б'ють] ракети по моєму місту й гинуть діти, а я буду сидіти й заробляти ці рублі – мільйон відсотків, я б не зміг", - говорить ведучий.

Хто така Регіна Тодоренко?

Регіна Тодоренко - ведуча, акторка, співачка українського походження. Колишня учасниця гурту Real O. Здобула популярність завдяки тревел-шоу "Орел і решка". Живе та будує кар'єру в РФ навіть після початку повномасштабної війни. У зв'язку з цим з вересня 2022 року перебуває під санкціями України.

Раніше свекор Тодоренко поскаржився на наркозалежність сина - колишній продюсер, за сумісництвом батько Влада Топалова, розповів, як склалося його спілкування з ексспіваком під речовинами.

Також Регіна Тодоренко зганьбилася архівними фото, на яких показала себе в юності - зовнішній вигляд і стиль ведучої викликають нервовий сміх навіть у неї самої.

Інші новини про Регіну Тодоренко:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти