StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

12 проколів на обличчі: зрадниця Тодоренко показала екстремальний пірсинг

30 квітня 2024, 19:02
198
Регіна Тодоренко зайшла надто далеко у своєму бажанні звернути на себе увагу.
Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко пірсинг - як змінилася Регіна Тодоренко / колаж: Главред, фото: t.me/todorenkoregina

Регіна Тодоренко вважає себе талановитим майстром перевтілень. Вона погоджується на ролі у другосортних російських фільмах, а на телебаченні в країні-окупанті на неї надягають найбезглуздіші вбрання.

Бажання бути "не такою, як усі" і відсутність видатних талантів привели Тодоренко до того, що для одного з шоу вона покрила все обличчя і вуха пірсингом. Задоволена результатом, вона показала знімки в новому образі в Instagram.

На обличчі Регіни можна нарахувати цілих 12 прикрас. Вони, скоріш за все, бутафорські, але ведуча все одно має в цьому образі моторошний вигляд.

відео дня

Епатаж заради епатажу не оцінили і підписники Регіни Тодоренко - вони хоч і читають її опуси щодня, але це, на їхній погляд, уже перебір: "Якщо це правда, спаси і збережи!", "Клоун", "Не божеволій, зніми залізо", "Брррр... Несмак", "Палата номер шість".

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко пірсинг - як змінилася Регіна Тодоренко / instagram.com/reginatodorenko

Хто така Регіна Тодоренко?

Регіна Тодоренко - ведуча, акторка, співачка українського походження. Колишня учасниця гурту Real O. Здобула популярність завдяки тревел-шоу "Орел і решка". Живе та будує кар'єру в РФ навіть після початку повномасштабної війни. У зв'язку з цим з вересня 2022 року перебуває під санкціями України.

Регіна Тодоренко - останні новини:

Раніше Регіна Тодоренко в рожевій шубі показала п'яне фото. Ведуча, яка вийшла заміж за колишнього наркомана Топалова, і сама, схоже, не проти гульнути.

Також стало відомо, що українська зрадниця отримала російський паспорт. Таким чином Тодоренко офіційно підтвердила свою підтримку війни в Україні.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти