StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Втомилася від цієї гидоти": розкрита правда про відносини між Пугачовою і Кіркоровим

15 серпня 2022, 16:06оновлено 15 серпня 2022, 17:05
Все почалося ще в той час, коли вони були одружені.
Алла Пугачова, Філіп Кіркоров
Алла Пугачова, Філіп Кіркоров / скріншот

Російський шоу-бізнес розділився на два табори через війну в Україні. Деякі засуджують вторгнення РФ в іншу країну, як це робить Алла Пугачова, а деякі підтримують окупантів, як це робить Філіп Кіркоров.

Як з'ясувалося, ще до повномасштабного вторгнення РФ в Україну зірки перебували не в найтепліших відносинах.

"Років п'ять-шість тому я помітив, що Пугачова взагалі перестала приховувати свого ставлення до нього. На різних шоу (Малахова, Галкіна – в той час вже чоловіка співачки) вони знімалися разом. Сидить Філіп, виряджений в пух і пір'я, Алла вся в чорному. Кіркоров виявляє їй нескінченне лизоблюдство, весь час якає. Це було дивно, адже Пугачова була вже заміжня за іншим. Пам'ятаю, як Алла давала йому якісь шпильки у відповідь, а він удавав, що не помічає", - розповів блогер Рустам Солнцев.

відео дня

За його словами, Примадонну розчарували в колишньому чоловікові його дивна дружба з Ольгою Бузовою і те, що "він їздив на курорти з чоловіками-ескортниками".

"Вона втомилася від цієї гидоти, якої стало занадто багато. Кіркоров старіє, очі вилазять ще більше, це нескінченне яканье, манірність з 90-х.це неможливо дивитися і слухати. Колись він косплеїв Пугачову, повторюючи за нею витіюваті фразочки, її голос. Але Алла залишилася Аллою, вона такою була завжди. А Кіркоров перетворився на стару жінку, мерзенну і противну", - поділився блогер.

Нагадаємо, раніше Домробітниця Люся, яка більше 20 років працювала на Філіпа Кіркорова, вирішила розповісти подробиці особистого життя співака.

Жінка зізналася, що її колишній бос (вона вже 2 роки не працює у Кіркорова) - однолюб, але міг пов'язати своє життя з багатьма знаменитостями.

Також ми розповідали, що російський пропагандист Володимир Соловйов заявив, що співак Філіп Кіркоров розірвав всі зв'язки з Аллою Пугачовою і Максимом Галкіним.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти