StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Одружитися він міг і на Стоцькій, і на Лорак": домробітниця Кіркорова приголомшила зізнанням

14 липня 2022, 11:52оновлено 14 липня 2022, 16:52
Жінка вирішила поворушити "брудну білизну" співака.
Кіркоров, Лорак
Добработница Кіркорова приголомшила зізнанням / скріншот

Домробітниця Люся, яка більше 20 років працювала на Філіпа Кіркорова, вирішила розповісти подробиці особистого життя співака.

Жінка зізналася, що її колишній бос (вона вже 2 роки не працює у Кіркорова) - однолюб, але міг пов'язати своє життя з багатьма знаменитостями.

"Аллу, по-перше, забути неможливо. Її ніхто не забуде: Ні я, ні він. І ніхто інший! Тому що таких, як Алла, у нас більше немає і не буде. А одружитися Філіп, може бути, років через 10 тільки, на мені. Жартую, звичайно. Він такий красень! У нього могли бути Анастасія Стоцька, Ані Лорак та інші красуні... Ну навіщо йому Я? Хоча у мене з ним було дуже щасливе життя!",- поділилася Люся в коментарі російським журналістам.

відео дня

Раніше російська скандальна журналістка Олена Жигалова розповіла, що Ані Лорак, яка продовжує тусуватися по вечірках, не хотіла, щоб її помітили на святкуванні дня народження сина Філіпа Кіркорова.

читайте такожУ Росії розповіли, що буде з елітною нерухомістю Лорак, Брежнєвої та ЛободиПізніше українська співачка Ані Лорак, яка живе і працює в Росії, а також ні словом не обмовилася про війну в Україні і вбивства українських жінок і дітей російською армією, після вечірки у Кіркорова, засвітилася на корпоративі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти