StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Втратив свідомість і більше не прийшов до тями: популярний співак помер прямо на сцені

18 жовтня 2022, 15:20
2875
Медики змогли лише констатувати смерть артиста.
Mikaben
Помер Майкл Mikaben Бенджамін / instagram.com/mikaben509

Відомий гаїтянський співак, поет-пісняр та продюсер Майкл Бенджамін, який творив під псевдонімом Mikaben, помер в ніч з 15 на 16 жовтня в Парижі. Про це повідомляє видання Le Parisien.

Трагедія сталася прямо на сцені. Мікабен був запрошений на концерт на честь возз'єднання гурту Carimi, учасником якої був раніше. За словами очевидців, він закінчив свій виступ і різко попрямував до виходу, проте по дорозі втратив свідомість.

Йому надавали першу медичну допомогу до прибуття рятувальників, потім парамедики виконали масаж серця, проте Бенджамін так і не прийшов до тями. Серце зупинилося і лікарі констатували смерть. Мікабену був всього 41 рік.

відео дня

У Майкла Бенджаміна залишився син Габріель, донька Лея та вагітна дружина Ванесса Фанфан. Про те, що в грудні 2023 року у них з'явиться ще один малюк, Мікабена з дружиною повідомили в серпні.

Раніше повідомлялося, що дама Олівія Ньютон-Джон, австралійська співачка, актриса, зірка культового фільму Бріолін і володарка іменної зірки на Голлівудській Алеї Слави, померла у віці 73 років від "прокляття Траволти".

Нагадаємо, на початку серпня померла Нішель Ніколс - американська актриса і співачка, яка заслужила всенародну любов і популярність завдяки ролі лейтенанта Нійота Ухури з кіновсесвіту Star Trek (Зоряний шлях).

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти