StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Це пекло": Метт Деймон розповів про жахливий поцілунок зі Скарлетт Йоханссон

25 липня 2023, 01:30
Романтична сцена між Деймоном і Йоханссон перетворилася в предмет для жартів до самого закінчення зйомок.
Метт Деймон, Скарлет Йоханссон
Метт Деймон згадав найгірший поцілунок зі Скарлетт Йоханссон / колаж: Главред, фото: imdb.com

Оскароносний актор Метт Деймон є одним з тих щасливих чоловіків, який може похвалитися тим, що його цілувала Скарлетт Йоханссон - разом артисти зіграли в 2011 році в комедійній драмі "Ми купили зоопарк".

Правда, за визнанням Деймона, поцілунок цей хоч і запам'ятався йому на все життя, але, на жаль, не з позитивного боку. "Це було пекло", - розповів він під час гри для LadBible в рамках рекламної кампанії фільму "Оппенгеймер".

Актор, обговорюючи зі своєю колегою Емілі Блант тему поцілунків на знімальному майданчику, зі сміхом згадав незручну ситуацію, в яку він потрапив зі Скарлетт Йоханссон.

відео дня

За словами Деймона, після кількох дублів їх з Йоханссон поцілунку, вони вирушили на обід в повній впевненості, що все закінчилося. Коли вони повернулися на знімальний майданчик, їх чекав сюрприз.

"Ми пішли обідати, і ми з нею думали, що все закінчилося. Вона з'їла бутерброд з цибулею на обід, і вона прийшла, а Камерон Кроу встановив камеру, і це був кадр поцілунку, і вона каже: "О, чорт, я буквально щойно з'їла бутерброд з цибулею!" - розповів Метт. Зі сміхом він зізнався, що підколював Скарлетт з цього приводу до кінця зйомок.

Раніше 56-річна Сальма Хайєк розкрила секрет своєї "вічної молодості" без ботокса. Крім неінвазивної косметичної процедури, акторка відновлює свіжість обличчя і тіла популярною практикою.

Також стало відомо, що Белла Хадід загриміла в лікарню - американська супермодель палестино-голландського походження зараз переживає не найкращі часи через розставання з бойфрендом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти