StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Померла Івана Трамп

15 липня 2022, 01:01
Вона приєдналася до бізнесу Трампа, будучи партнером у багатьох сферах.
Івана і Дональд Трамп
Івана та Дональд Трамп були прекрасною парою / Instagram

Екс-президент США Дональд Трамп оголосив про смерть у віці 73 років Івани Трамп, його першої дружини і матері трьох його старших дітей, Дональда-молодшого, Іванки та Еріка, пише The Guardian.

У повідомленні на своїй платформі Truth Social колишній президент сказав: "мені дуже сумно повідомляти всім тим, хто любив її, а їх багато, що Івана Трамп померла в своєму будинку в Нью-Йорку. Вона була чудовою, красивою і дивовижною жінкою, яка прожила чудове і надихаюче життя. Її гордістю і радістю були троє її дітей... вона так пишалася ними, як ми всі так пишалися нею. Спочивай з миром, Івана!"

Івана Трамп народилася в Зліні, на території сучасної Чехії, в 1949 році. Вона стала лижницею, лижним інструктором і моделлю, а в 1977 році вийшла заміж за Дональда Трампа, тодішнього Нью-Йоркського магната з нерухомості.

відео дня

читайте такожІванка Трамп зустрілася з українськими біженцями в Польщі

Вона приєдналася до бізнесу Трампа, будучи партнером як в управлінні казино і готелями, так і в проектуванні блискучого, Несмачного способу життя, який зробив пару видатними фігурами в Манхеттенському суспільстві і світовій культурі знаменитостей протягом 1980-х років.

У 2018 році The Guardian повідомила, що оперативники розвідки тодішньої комуністичної Чехословаччини шпигували за Трампами, сподіваючись отримати інформацію про "вищі ешелони уряду США".

На своїй сторінці в Instagam, син Трампа Ерік написав пост в пам'ять про матір.

"З глибокою скорботою ми повідомляємо про смерть нашої улюбленої матері Івани Трамп. Наша мама була неймовірною жінкою-силою в бізнесі, спортсменкою світового рівня, променистою красунею, турботливою матір'ю і другом. Івана Трамп вижила. Вона втекла від комунізму і прийняла цю країну. Вона вчила своїх дітей витримці і стійкості, співчуття і рішучості. Її буде дуже не вистачати трьом дітям і десяти онукам", - написав він.

Нагадаємо, раніше старша дочка підприємця, доларового мільярдера і колишнього президента США Дональда Трампа Іванка Трамп відвідала Польщу щоб зустрітися з українськими біженцями.

Кілька днів вона провела в Кракові та Варшаві, спілкуючись з українськими дітьми, а також морально підтримуючи дух їхніх батьків. Трамп привезла з собою гуманітарну допомогу, а також встигла попрацювати на кухні на роздачі їжі для біженців з України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти