StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Українську співачку в Болгарії атакували росіяни. Поліцію викликати не дали

5 серпня 2022, 14:08оновлено 14 вересня 2022, 23:14
За словами співачки, вона сильно злякалася за безпеку сина.
Маша Фокіна, Артем Іванов
Маша Фокіна відпочивала в Болгарії Главред

Українська співачка Маша Фокіна, яка на даний момент перебуває зі своїм трирічним сином в Болгарії, поскаржилася на жахливу ситуацію, яка трапилася з нею на відпочинку.

Зокрема, виявилося, що номер в якому віддахала артистка, закидали гнилими фруктами, написала вона на своїй сторінці в Instagram.

"Це був другий день відпочинку, ми були з дитиною біля басейну, коли я почула знайомі ноти – заграла моя пісня "спалахи", я відчула, що люблять Україну і слухають пісні українських артистів. Наскільки я була розчарована, коли, прийшовши до себе в номер, побачила, що наші двері були обмітані гнилими фруктами", - написала вона.

відео дня

читайте такожЧерез повітряну тривогу зірвався виступ Злати Огневич: співачка дала інтерв'ю в бомбосховищі

Після цього інциденту співачка відразу ж звернулася до працівників готелю і попросила показати на камерах, хто підніс такий сюрприз. "На ресепшені мені відмовили в допомозі. Я відразу ж подзвонила чоловікові, і ми вирішили, що потрібно дзвонити в поліцію, оскільки я відпочиваю з трирічною дитиною одна в чужій країні. Як тільки всі присутні почули, що хочу викликати поліцію, вони сказали, що зроблять це самостійно. Замість поліції приїхали 4 людини" за поняттями " і грубо сказали мені йти в номер, на що я відмовила. У свою чергу, вони взяли мене за руку і провели до ліфта", - ділиться вона.

За словами співачки, вона сильно злякалася за свою дитину. "Дуже сильно відчувається агресія з боку росіян до українців за кордоном і не тільки. У той час як російська армія вбиває наш народ, росіяни продовжують показувати свою гниль і ненависть до нашого народу з усіх боків. Але, незважаючи на цю ситуацію, ми скоро все переживемо і кожен повернемося до себе додому", - підсумувала вона.

Нагадаємо, співачка, композитор, продюсер і народна артистка України Наталія Могилевська 2 серпня відсвяткувала День народження - 47 років. З особливим святом її привітали особливі в її житті люди.

Звичайно, в День народження Могилевська почула безліч душевних слів на свою адресу, але одним, самим особливим привітанням вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти