StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Українська ведуча порівняла Паперну з Тодоренко, та придумала їм "покарання"

25 лютого 2024, 11:58
Для Міли Єрємєєвої позиція артисток українського походження здається максимально обурливою.
Міла Єремєєва, Тоня Паперна
Міла Єрємєєва розкритикувала Тоню Паперну / колаж: Главред, фото: instagram.com/mila.eremeeva, instagram.com/tony__pepper

Акторка Тоня Паперна, яка живе і працює в країні-окупанті і мовчить про війну в Україні нібито зі страху за безпеку своєї сім'ї, викликала нову хвилю хейту до себе після того, як знялася в російській адаптації популярного турецького серіалу. Старша донька Ольги Сумської сильно захоплена новою роботою, і активно ділиться успіхами в соціальних мережах.

Однак в українському суспільстві розвитку її кар'єри не радіють. Всупереч всім спробам Ольги Сумської відбілити репутацію доньки, Паперну відкрито критикують.

Так в недавньому епізоді шоу "#ністиданісовісті" на Люкс ФМ ведуча Міла Єрємєєва назвала поведінку Антоніни зневагою до України, за яку, на її погляд, Паперну слід покарати забороною на в'їзд в Україну. Також Єрємєєва порівняла акторку з іншими артистками українського походження, які вважають за краще залишатися в країні-агресорі з особистих причин, не пов'язаних з політичними переконаннями.

відео дня

"Це зневажливо до України з боку Антоніни. У нас два роки повномасштабного вторгнення – жодного слова про те, що тут відбувається. Я вважаю, що в Україну в'їзд для Антоніни вже закритий. Вона може про це забути, і все, більше не згадувати. Для мене це з категорії Регіни Тодоренко, Галини Безрук і всіх-всіх тих інших зрадників України", - категорично заявила Міла Єрємєєва.

Скандал з Тонею Паперною: контекст

Старша дочка Народної артистки України Ольги Сумської актриса Антоніна Паперна з 2015 року перебуває у відносинах з російським актором Володимиром Ягличем. Разом пара живе в Москві і виховує двох спільних дітей. Після 24 лютого 2022 року Паперна прийняла мовчазну позицію щодо війни в Україні та продовжує працювати в країні-окупанті.

Нагадаємо, активну кінокар'єру Тоня Паперна відновила ще влітку 2023 року - тоді після тривалого мовчання "московська" донька Ольги Сумської знялася в головній ролі в російському серіалі.

Також український шеф-кухар Євген Клопотенко, відомий своїм радикалізмом, висловив особисто Ользі Сумській свою думку про її "московську" дочку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти