StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Поїхала з кінцями": скандальний блогер розповів, куди зникла Надія Мейхер

20 квітня 2023, 03:15
Беспалов припустив, з чим пов'язане раптове мовчання Мейхер.
Надія Мейхер
Надія Мейхер назавжди покинула Україну і зараз в депресії - блогер / instagram.com/nadyameiher

Українська співачка, акторка і дизайнер одягу Надія Мейхер з 2014 року висловлювала чітку проукраїнську позицію, і з початком повномасштабної війни в Україні засудила дії країни-агресора та займалася волонтерством.

Однак з серпня 2022 року артистка випала з інформаційного простору - її останній пост в Instagram був присвячений роздумам про внутрішні перетворення, а рідкісні сторіс - новим моделям одягу її особистого бренду.

Скандальний блогер Беспалов, яким сам називає себе пліткарем, в одному з роликів процитував своїх інформаторів, мовляв Мейхер зараз в депресії і ховається від війни в Німеччині.

відео дня

"Все ж таки по сусідтсву з Олегом Винником живе вона в Німеччині. "По сусідству" я маю на увазі не в плані, що у них квартири поряд, а те що вони в одній країні. З кінцями туди переїхала Мейхер, перебуває в депресняку. Жодних коментарів, жодних думок про те, що відбувається, жодних коментарів в підтримку України...", - повідомляє блогер.

Він також висловлює надію, що про війну в Україні співачка замовкла не в спробі задобрити країну-агресора: "Не знаю, Надю, я хочу вірити, що ти цілком з Україною, і ти навіть не задумуєшся про те, щоб якось загравати зі своєю громадянською позицією в сторону країни болот, але оце твоє мовчання ніяк не прикрашає твій портрет".

Варто відзначити, що Надія Мейхер одружена з російським бізнесменом Михайлом Уржумцевим, який продовжує працювати в країні-агресорі і вважає за краще мовчати про війну в Україні. Сама артистка позицію чоловіка та чутки від скандального блогера не комментує.

Нагадаємо, раніше український блогер Богдан Беспалов стверджував, що Настя Каменських і Потап розлучаються - нібито через невірність чоловіка. Сам Потап чутки про розлучення з Каменських спростував.

Він же оприлюднив чутки про те, що Олег Винник у Німеччині переніс онкологію у важкій формі, зараз бореться з наслідками хвороби, і повертатися в Україну не має наміру. Представники співака спростували і цю плітку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти