StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Нова обраниця Білла Гейтса спровокувала чутки про заручини

18 липня 2023, 23:19
380
Гейтс і Херд разом лише 5 місяців, але інсайдери повідомляють, що їхні стосунки розвиваються дуже швидко.
Білл Гейтс
Білл Гейтс зробив пропозицію своїй подрузі - ЗМІ / колаж: Главред, фото: instagram.com/thisisbillgates, pexels.com

Американський підприємець, філантроп і один з творців Microsoft Білл Гейтс є завидним холостяком з серпня 2021 року - він розлучився зі своєю дружиною Меліндою після 27 років шлюбу.

У лютому 2023 року в ЗМІ почали з'являтися чутки про те, що Гейтс знайшов заміну Мелінді. Його новою обраницею стала Паула Херд, вдова колишнього генерального директора і президента Oracle Марка Херда. Пару часто бачать разом на прогулянках і світських заходах, хоча свої відносини вони в публічному просторі не коментують.

Днями Паулу і Білла спіймали в Нью-Йорку за вечерею разом з дітьми Гейтса від Мелінди. Всі разом вони нагадували одну велику дружну сім'ю. На виході з ресторану у Херд помітили на безіменному пальці кільце, схоже на обручку. Про це повідомляє Daily Mail.

відео дня

Безумовно, відносини підприємця і його подруги розвиваються стрімко - їх сім'ї знайомі, і вони разом їздять на відпочинок, проте чи є прикраса на пальці Паули знаком, що вони готові зв'язати себе узами шлюбу, поки залишається таємницею.

Раніше стало відомо, що у Шакіри новий роман з баскетболістом - колумбійській співачці приписують стосунки з гравцем "Майамі Хіт" Джиммі Батлером, який молодший за неї на 12 років.

Також Ніколь Кідман розкрила секрет успішного шлюбу з Кітом Урбаном - пара разом вже 18 років, що є пристойним терміном за мірками Голлівуду.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти