StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тяжкохвора Шеннен Доерті розповіла, як пережила зради чоловіка

1 січня 2024, 23:00
1123
Коли Шеннен Доерті зробили онкологічну операцію, вона і її чоловік Курт Ісварієнко подали на розлучення. Актриса розповіла, що справа в його зрадах
Шеннен Доерті
Шеннен Доерті розповіла про зради чоловіка / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Відома актриса і зірка серіалу "Всі жінки - відьми" Шеннен Доерті у різдвяному випуску свого подкасту розповіла про те, як перенесла зраду свого чоловіка Курта Ісварієнка і подальше розлучення, пише портал People.

Справа в тому, що актриса лікується від раку протягом останніх восьми років. Вперше рак молочної залози у Догерті діагностували в 2015 році, а в лютому 2020 року вона дізналася, що у неї 4 стадія раку грудей. У червні вона виявила, що рак також поширився на мозок. Після цього їй зробили операцію з видалення пухлини в голові.

Приблизно в той час, коли Шеннен Доерті зробили операцію, вона та її чоловік Курт Ісварієнко подали на розлучення. Пізніше актриса розповіла, що той зраджував їй протягом багатьох місяців.

відео дня

"Цього року ми неймовірно вдячні за те, що ми тут і можемо проводити час з людьми, які завжди поруч з нами, які не покидають нас, які беззастережно люблять нас, які мають ті ж самі переконання, мораль і стандарти і які мають характер. Я дуже вдячна за те, що можу бути тут. Але, незважаючи на все це, я знайшла. Я, власне, говорила собі це минулої ночі: "Боже, здається, я починаю жити найщасливішою версією себе", ‒ сказала артистка.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що британська співачка Адель таємно вийшла заміж вдруге. Артистка стала на публіці називати свого бойфренда, спортивного агента Річа Пола, своїм чоловіком.

Також стало відомо, що Х'ю Джекман розійшовся з дружиною, актрисою Деборрою-Лі Фернесс, після 27 років шлюбу. Колишнє подружжя зробили офіційну заяву про причини їх розставання.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти