StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Твій дім тепер Росія": Повалій розповіла, як вивозила маму з Києва

30 січня 2023, 10:30
Запроданка поділилася інформацією про те, як перевозила свою матір до Москви.
Таїсія Повалій
Таїсія Повалій / instagram.com/tpovaliyofficial

Естрадна співачка родом з України і матера кремлівська запроданка Таїсія Повалій, яка нещодавно в черговий раз виступила з низкою цинічних пропагандистських заяв про Батьківщину і українців розповіла, як перевозила свою матір з Києва в терористичну Росію.

Повалій поділилася, що їй було складно умовити 80-річну маму на переїзд, але іншого вибору у неї не залишалося.

"Ніколи в житті не поїду! Моя рідна Україна! Нехай мене тут вбивають", - щоразу говорила мені вона. І тільки коли я сказала, що не приїду, якщо вона помре, моя мужня мама зібрала валізку, взяла кішку і 30 квітня минулого року, проробивши на машині шлях в дві тисячі кілометрів з Києва через Західну Україну, Польщу і Білорусь, приїхала в Москву.

"Саме тому в тому році мене не було на ювілеї Філіпа Кіркорова — я навіть не могла сказати йому, що їду зустрічати в Брест маму. До речі, мама до цього ніколи в житті в Москві не була. І коли ми тільки в'їжджали в місто, вона подивилася у вікно і сказала: "Хіба я думала, що на старості років опинюся в Москві!"- каже зрадниця.

Запроданка каже, що її мати сумує за Києвом, але зіркова донька каже їй, мовляв, зараз їхній дім — Росія. "У столиці 52-річна виконавиця знімає трикімнатну і цілком задоволена життям. Таїсію Повалій не турбує, що про неї говорять люди в Україні", - написало російське видання Стархіт.

"А хіба мене ще не позбавили звання (Народної артистки України - авт.)? Я не стежу, зізнатися, мені все одно. Хоча не вони мені його давали, щоб позбавляти. Це раз. Друге — у мене є народна любов, яка важливіше всіх звань", - самовпевнено заявила артистка, яка навіть не підозрює яка її чекає "народна любов", надумай вона приїхати з концертом до Києва.

Нагадаємо, раніше співачка дала інтерв'ю порталу "Дні". "Я з дитинства звикла бути там, де правда. Тому я - з Росією. Я за те, щоб відбулося повернення з зомбованого стану, в якому знаходиться сьогодні моя Україна, до нормального життя. Всі ці 8 років я жила з нерозумінням того, чому все це відбувається на Донбасі, за що там вбивають людей. Я чекала настання часу справедливості. Нарешті, він настає. Дуже хочу, щоб люди на Донбасі жили так, як хочуть самі, щоб їм нічого не нав'язували, не ґвалтували. І зараз саме за це і йде боротьба [...] У тому, що сьогодні робить Росія, бачу порятунок і свій, і України. Відчуваю, що Росія зараз мене захищає. Володимир Путін для мене - це та людина, яка в силах зберегти сильну Росію і позбавити світ від нацизму, з яким я зіткнулася безпосередньо. Це його історична місія, на мій погляд", – видала Повалій потік свідомості, лише злегка впорядкований штампами російської пропаганди.

Повалій розповіла, чи планує ще заводити дітей у своєму поважному віці, і поскаржилася на згасання інтимного життя зі своїм продюсером, за сумісництвом чоловіком-путіністом Ігорем Ліхутою.

Пізніше українці моторошно обурилися Таїсією Повалій-за те, що та в новорічну ніч розважала жителів країни-агресора легендарним хітом Володимира Івасюка і Софією Ротару "Червона рута".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти