StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Треба хлопчик": Jerry Heil назвала популярного співака, якого хоче заманити у свій лейбл

22 листопада 2023, 14:14
Популяризація української музики – пріоритет у житті співачки.
Jerry Heil стала продюсеркою й запустила власний музичний лейбл – Nova Music
Jerry Heil стала продюсеркою й запустила власний музичний лейбл – Nova Music / Фото прес-служби

Влітку цього року співачка Jerry Heil стала продюсеркою й запустила власний музичний лейбл – Nova Music. У програмі "Ближче до зірок" на телеканалі ТЕТ артистка розповіла, що наважилася на цей крок, аби допомагати молодим артистам просувати свою творчість на широкий загал.

За інформацією прес-служби, зірки, які вже яскраво сяють в Україні, новоспечену продюсерку цікавлять мало. Однак на великій сцені все ж є співак, якого вона мріє заманити в Nova Music. Це Володимир Дантес.

"Я дійсно створила лейбл, куди ми шукаємо і знаходимо нереально талановитих артистів. Дуже хочу захантити Дантеса на наш лейбл, бо нам треба вже хлопчик", – з усмішкою поділилася Jerry Heil.

Наразі ж у музичному лейблі Nova Music усього дві артистки – лірична авторка вірусного треку "Чом тобі, вороже, не спиться" Віталія Грицак та ексцентрична попспівачка Кажанна, чия пісня про "дупу огірка" стала трендом у тіктоці. Однак Jerry Heil не поспішає називати себе продюсеркою, адже її лейбл працює зовсім не за тими канонами, що роками формувалися на українському музичному ринку. Її мета – підсилювати, а не керувати.

"Продюсування в тому значенні, яке ми тут в Україні вживаємо, – це вкладання грошей, коли ти артистами керуєш. Але, як на мене, сучасні артисти цілком самодостатні для того, щоб все самим робити. Моя задача в тому, щоб наділити цих людей всіма необхідними технічними інструментами для того, щоб їхню музику почула ширша аудиторія", – розповіла Jerry Heil.

Популяризація української музики – пріоритет у житті співачки. Ціль, заради якої вона навіть перервала навчання в надпрестижному музичному коледжі Берклі у США.

"У мене є ціль вивести українську музику на світовий ринок. Але я не можу писати про Україну, знаходячись там. Це буде не зовсім щиро", – пояснила співачка у програмі "Ближче до зірок".

Додамо, що невдовзі Jerry Heil у дуеті з alyona alyona побореться за право представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2024. Артистки потрапили до фіналу національного відбору з піснею Teresa & Maria.

Ще більше ексклюзивних подробиць з життя українських і світових знаменитостей дізнавайтеся в нових випусках програми "Ближче до зірок" на телеканалі ТЕТ. Закох*йтеся у відомих і знаменитих щонеділі о 9:30 разом з Нікітою Добриніним і Наталі Солонік.

Нагадаємо, раніше в Україні визначилися з десяткою фіналістів, які боротимуться за право представляти Україну на міжнародному конкурсі Євробачення 2024 у Швеції вже в травні.

Раніше українська акторка, зірка серіалів "Свати" і "Папік" Анна Кошмал показала ніжну романтику з чоловіком Іваном, якого наполегливо приховує від шанувальників.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти