StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Траур все: Меган Маркл і принца Гаррі застукали на концерті

8 жовтня 2022, 14:57
Парочка веселилася і відмінно проводила час, насолоджуючись товариством один одного.
Принц Гаррі на похоронах Єлизавети
Принц Гаррі на похоронах Єлизавети / скріншот ВВС

Майже одразу після похорону королеви Єлизавети, принц Гаррі і Меган Маркл були помічені на концерті Джека Джонсона в Santa Barbara Bowl.

Як видно на фотографіях, отриманих TMZ в п'ятницю, герцог і герцогиня сассекські танцювали і слухали "Banana Pancakes" у приватній частині відкритого концертного майданчика.

Пара почувалася комфортно, особливо коли Гаррі в якийсь момент солодко обійняв дружину за талію. Вони також спілкувалися з невеликою групою людей, що сиділи поруч.

відео дня

Повідомляється, що пара не прийшла на концерт разом. 41-річна Маркл під'їхала близько 20:00, а 38-річний Гаррі під'їхав майже через годину.

Меган Маркл виглядала невимушено в сорочці з закоченими рукавами і волоссям, зібраними в хвіст. Принц також вбрався в светр з круглим вирізом.

Ця прогулянка стала першою публічною появою пари після повернення до Сполучених Штатів після відвідування похорону королеви Єлизавети II.

Нагадаємо, раніше герцоги Сассекські, принц Гаррі і Меган Маркл опинилися в скрутному становищі після смерті королеви Великобританії Єлизавети II.

Як виявилося, Меган Маркл і принц Гаррі вже були готові представити публіці свій спільний проект з Netflix, але передумали через деякі обставини.

Подружжя вирішило позбутися частини контенту, який раніше самі передали стрімінговому сервісу.

Як пишуть західні ЗМІ, Гаррі і Меган мають намір відхреститися від своїх слів про нині покійну королеву і про нового монарха Чарльза III, а також про його дружину Каміллу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти