StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тиша повинна бути в бібліотеці: Бріджит Макрон і королеву Каміллу налякав гучний чих

21 вересня 2023, 23:59
482
Перші дами Франції і Великобританії потрапили в курйозну ситуацію.
1695329933-9846.jpg
Королева Камілла і Бріджит Макрон синхронно злякалися чиха / Колаж Главред, Фото скріншот

Королева-консорт Великобританії Камілла і дружина президента Франції Бріджит Макрон виглядали переляканими, коли сьогодні вранці глядач порушив тишу французької національної бібліотеки гучним чихом.

76-річна королева і 70-річна перша леді Франції переглядали архів французької серії коміксів "Астерікс", коли відвідувачеві захотілося голосно чхнути.

Бріжит, одягнена в довгий твідовий жакет, що нагадує класичний образ Шанель, і королева Камілла, одягнена в чорно-біле плаття і приталене біле пальто, розглядали бібліотечний архів, коли глядач чхнув, пише The Daily Mail.

У відповідь, високопоставлені дами, у яких, схоже, склалася близька дружба, синхронно подивилися вгору з розгубленим виразом обличчя.

Нагадаємо, раніше на зустріч з першою леді США дружина Володимира Зеленського прийшла в оригінальному вбранні. Олена Зеленська одягла костюм-трійку сірого кольору - подовжений двобортний жакет до середини стегна, штани-палаццо зі стрілками і жилет на темних гудзиках з пікантним декольте.

Також Олена Зеленська розсекретила, на кого вчиться дочка президента, 18 - річна Олександра, і як проходив вибір майбутньої професії - хто приймав остаточне рішення, і де саме вона здобуває освіту.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти