StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тіна Кароль топлес похвалилася своїм схудненням

18 січня 2023, 12:42
Співачка розповіла, як знайшла найоптимальніший рецепт для схуднення.
Тіна Кароль
Тіна Кароль / instagram.com/tina_karol

Українська співачка Тіна Кароль відверто поділилася подробицями свого здоров'я, а саме розкрила свою вагу.

Як написала вона на своїй сторінці в Telegram, її вага зараз становить 53,3 кілограма. Раніше вона була на 5 кг більше, які співачці вдалося скинути. Вона також поділилася скріншотом зі спеціального додатка, який аналізує різні параметри тіла, в тому числі вага, жирову масу та інші.

За словами співачки, вона вирішила почати свій ранок з новин про вагу, адже вона вперше говорить про неї відкрито. Вона вважає, що схудла, оскільки вона обрала інший підхід до здоров'я.

Тіна Кароль топлес похвалилася своїм схудненням
Тіна Кароль. Фото соцмережі

"Щоденні стреси, кортизол на піку... аж потім прозріння. Зрозуміла, що вся проблема в інсуліні. Я на дієтах з 15 років, все свідоме життя худла як самостійно, так і за будь-які гроші. Поки не зрозуміла, що це обман. Це ціла індустрія - схуднення, де невигідно говорити правду. Інсулін - вся біда тут. Він в нездоровому стані, тому що раціон з дитинства - це вуглеводи і цукор. Як і у всіх звичайних школярів він був у вигляді картопельки, котлетки, хлібчика, компотика, цукерки, булочки", — поділилася з фанами Кароль.

Нагадаємо, раніше українська співачка і учасниця проекту Голос країни (в команді Святослава Вакарчука) Христина Соловій дала інтерв'ю для одного з українських подкастів, в якому невтішно обізвалася про творчість іншої української артистки - Тіни Кароль.

На думку Соловій, внесок Тіни в укроіномовну музику і жіночу українську поп-сцену вкрай невеликий, адже її творчість орієнтована на російську аудиторію. Вона навіть протиставила Кароль Ані Лорак, мовляв навіть у зрадниці була пара знакових альбомів "для своїх".

Провокаційну заяву колеги по сцені Тіна не залишила непоміченою, і на своїй сторінці в Instagram записала відповідь для Соловій.

Раніше український співак Олександр Пономарьов поділився рідкісним фото старшої дочки Зої. Незважаючи на те, що дівчина - прийомна дитина артиста, у них склалися близькі, довірчі відносини.

Також 20-річний співак, переможець проектів Голос країни і Голос. Діти Роман Сасанчин заявив, що повінчався зі своєю дружиною Іванною. Рік тому у пари народилася дочка Елізабет.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти