StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Танцюрист-воїн Дікусар жорстко висловився про війну і головні розчарування

25 лютого 2024, 13:10
Захисник зізнався, що допомагає йому не опускати руки навіть всупереч втомі від двох років боїв.
Дмитро Дікусар
Дмитро Дікусар розповів, чим його розчарували українці за два роки повномасштабної війни / колаж: Главред, фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

Танцюрист-воїн Дмитро Дікусар встав на захист нашої країни в перші дні повномасштабного вторгнення, і пройшов не одне бойове хрещення. Під час рідкісних відпусток захисник зазначає, що на фронті йому вже стало звичніше, ніж в тилу.

Зараз у нього не часто з'являється можливість давати інтерв'ю. У рідкісному коментарі до другої річниці повномасштабної війни Дікусар зізнався, що 24 лютого 2022 року в ньому народилася інша людина, і навіть через два роки він продовжує з нею знайомитися. Словами воїна ділиться Oboz.ua.

За час повномасштабної війни Дмитро багато в чому розчарувався: в людях, які зневажливо ставляться до військових; в тому, як деякі українці вірять ворожим ІПСО, які розколюють суспільство; в псевдоволонтерах, "які не мають ні совісті, ні честі від слова "взагалі"; в тому, як зацвіла буйним цвітом серед можновладців корупція та жага наживи.

відео дня

" Все це (плюс втрата величезної кількості товаришів і втома від довгої війни) зробило мене дуже нетерпимим до [поганих] людей і в певних моментах дуже агресивним. Іноді я докладаю надзусилля всередині себе, щоб не розбити комусь голову навпіл", - зізнається танцюрист-воїн.

Розраду і сили Дмитро знаходить в близьких, пам'яті про загиблих побратимів і в бажанні викорінити ворога. "Тримає в тонусі й примушує не опускати руки певна кількість добрих і порядних людей, котрі невтомно продовжують підтримувати військових, вірять у нашу перемогу (особливо на окупованих територіях) і моляться за наші життя! А також тримає пам'ять побратимів, які віддали свої життя в боротьбі за свободу та існування всієї української нації. І жага помсти нелюдам, що накоїли стільки біди й лиха на території моєї країни та за її межами", - розповідає Дмитро Дікусар.

Хто такий Дмитро Дікусар?

Дмитро Дікусар-український танцюрист і хореограф. Найбільшу популярність здобув завдяки проекту" Танці з зірками " - танцював у другому, шостому, сьомому та восьмому сезонах з Іриною Білик, Вікторією Булітко, славою Камінською та Ольгою Харлан відповідно. 28 Лютого 2022 року Дікусар повідомив, що поповнив лави ЗСУ. З тих пір він захищає Україну на фронті.

Раніше українська танцівниця і хореограф Олена Шоптенко висловилася про колишнього чоловіка, танцюриста-воїна Дмитра Дікусара, і його рішення піти на фронт захищати країну від окупантів.

Також Володимир Завадюк, продюсер "Танців з зірками" - проєкту, який приніс Дікусару всеукраїнську любов і популярність, розповів про зміни в шоу після перемоги України у війні з рф.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти