Танці з зірками 2020 року - Ольга Фреймут прийняла виклик на Танці

10 серпня 2020, 12:23оновлено 13 листопада 2020, 14:23
Телеведуча Нового каналу, відома по шоу ревізор і Від пацанки до панянки Ольга Фреймут прийняла виклик і вирішила брати участь в новому сезоні Танці з зірками 2020.
Ольга Фреймут
Ольга Фреймут / Instagram

Українська телеведуча Ольга Фреймут оголосила, що приймає виклик і стала учасником нового сезону Танці з зірками 2020 , закривши сезон.

Про це стало відомо з відео, яке вона розмістив на своїх офіційних сторінках у соціальних мережах, завершивши # танціззіркаміchallenge.

"Друзі, я приймаю # танціззіркаміchallenge від Арама Арзуманяна. І завершую челлендж! Зустрінемося на паркеті", - пише Фреймут ".

На відео дочка приносить їй відео із викликом Арама Арзуманяна, і Ольга Фреймут покрутившись, відразу опиняється в білій танцювальній сукні після чого оголошує, що челлендж закрито.

"Ольга Фреймут приймає виклик від Арама Арзуманяна і вже цієї осені вийде на паркет #танціззірками. Телеведуча завершує цьогорічний #танціззіркамиchallengе тепер тобі відомі імена усіх зіркових учасників нового найтанцювальнішого сезону проекту. Цікаво, хто ж стане партнером Ольги Фреймут у шоу? Скоро розкажемо, слідкуй за нашими новинами", - пише 1+1.

"Коли я з кимось знайомлюся, мені кажуть, що в житті "я не така строга та холодна, як на екрані". У танцях неможливо вдавати з себе того, ким ти не є. Я хочу, щоб глядачі побачили мене такою, якою знають мене мій чоловік та діти. Справжньою. І байдуже, що мої хореографічні дані скромні. Я давно не була в кадрі. За цей час стала багатодітною мамою, заснувала видавництво, пробувала себе в телевізійних шоу, які, на жаль, не зовсім сподобалися моїм шанувальникам. Поява в Танцях - це можливість по-новому представитися перед моїми глядачами, це своєрідне "зізнання в коханні" їм за всі ці роки підтримки та віри в мене. Якщо я зможу танцювати, я зможу все", - прокоментувала телеведуча.

На Танці з зірками 2020 вже йдуть Олег Винник , Надія Мейхер, Санта Дімопулос, Тарас Цимбалюк, Даша Петрожицька, Юлія Саніна, Слава Камінська, Дмитро Танкович, Alyona Alyona, Позитив, Сергій Танчинець, Сергій Мельник та Арам Арзуманян.

Нагадаємо, суддями проекту Танці з зірками 2020 стануть Катерина Кухар, Влад Яма та Григорій Чапкіс. Шоу почнеться традиційно з осені 2020.

Раніше назвали партнерів Позитиву і Сергія Танчінца на шоу танці з зірками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти