StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Така, як є": який вигляд Соломія Вітвіцька має в реальному житті

21 серпня 2024, 18:25
711
Не кожна публічна особа зможе наслідувати приклад Вітвіцької, і показати себе без ретуші.
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька новини - як Соломія Вітвіцька виглядає без ретуші / колаж: Главред, фото: instagram.com/solomiyavitvitska

Українська ведуча і журналістка Соломія Вітвіцька належить до того ґатунку жінок, який промениться красою без додаткових хитрощів. Завдяки цьому вона може сміливо ділитися своїми сімками без фільтрів і ретуші в соціальних мережах.

Так нещодавно Вітвіцька влаштувала собі фотосесію на березі Київського моря. Журналістка в легкій білій сукні позувала на тлі води.

"Така, як є. Без фільтрів, щира і з вірою в те, що правда обов'язково переможе!" - підписала свіжі знімки, які з'явилися на її сторінці в Instagram, Соломія Вітвіцька.

відео дня

У коментарях на ведучу обрушилася лавина компліментів: "Щаслива і красива! Соля вся світиться щастям", "Чарівна яка", "Ніби піснею ллєшся у промінях сонця", "Жива краса" тощо.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька новини - як Соломія Вітвіцька виглядає без ретуші / колаж: Главред, фото: instagram.com/solomiyavitvitska

Хто така Соломія Вітвіцька?

Українська телеведуча, журналістка, ведуча проєкту "ТСН" на телеканалі 1+1, повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська зірка Олімпіади-2020, каратистка Анжеліка Терлюга повідомила про вагітність. Вона очікує первістка від свого чоловіка і тренера Володимира Зарецького.

Також стало відомо, що популярна співачка Jerry Heil стала членом академії GRAMMY, що означає, що тепер вона зможе подавати свої треки на престижну музичну премію.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти