StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Син радянської "Червоної шапочки" відправився в Україну вбивати

12 січня 2023, 21:21
Сама актриса надзвичайно горда тим, що виростила справжнього вбивцю.
Син радянської 'Червоної шапочки' відправився в Україну вбивати
Вбивця Клим. Фото соцмереж

Син російської актриси, яка найбільшу популярність отримала в дитинстві, зігравши роль у фільмі "Червона шапочка" Яна Поплавська розповіла, що її старший син Клим відправився в Україну вбивати.

Про це вона розповіла пропагандистському медіа Mk.ru.

За словами російської окупантки, син пройшов навчання в Гудермесі (Чечня - авт.), сам екіпірувався, сам працює, знімає. "Я його люблю, поважаю і пишаюся ним. Але він же мені практично нічого не говорить, і ми всі про це знаємо. Крім слів: "Мам, я люблю, все добре, все нормально", я від нього інших слів не чула", - з гордістю розповідає вона про свого сина-вбивцю.

Вона також розповіла, як сама намагається підтримати кожного російського терориста, який відправився в Україну вбивати.

Яна Поплавська
Яна Поплавська / instagram.com/the_yana_poplavskaya

"У мене зараз зібраний величезний вантаж, і я сама поїду в Донбас. Перед Новим роком величезний військовий КамАЗ вже пішов козакам в Луганськ, і воєнкор Лісіцин розвіз його по різних бригадах. Це був такий подарунок бійцям. Мені сказав один з військових: "Ви не хвилюйтеся — кожен носок знайде свою ногу", - говорить вона про потенційних 200-х і 300-х.

Нагадаємо, раніше російські медіа поширили новину про те, що російський актор Дмитро Нагієв пожертвував на потрібні окупантів, які ведуть жорстоку війну в Україні, близько 3 мільйонів доларів.

Про це раніше повідомив російський політолог Яків Кедмі у своєму Telegram-каналі з посиланням на режисера театру ляльок імені Сергія Образцова Бориса Константинова. Той зокрема написав, що Дмитро Нагієв пожертвував на потреби війни в Росії в Україні 200 млн руб.однак в інтерв'ю пропагандистам RTVI, Константинов назвав цю інформацію фейком. Після цього Кедмі видалив пост з каналу.

Сам Нагієв цю інформацію поспішив спростувати.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти