StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У мережі повідомили, що Нагієв пожертвував майже 3 млн доларів на підтримку російських терористів. Актор відреагував

12 січня 2023, 20:03оновлено 14 січня 2023, 10:07
Артист не став баритися з відповіддю і швидко відреагував на чутки про те, що пожертвував шалену кількість грошей на підтримку окупантів.
Дмитро Нагієв
Дмитро Нагієв / uznayvse.ru

Російські медіа поширили новину про те, що російський актор Дмитро Нагієв пожертвував на потреби окупантів, які ведуть жорстоку війну в Україні, близько 3 мільйонів доларів.

Про це раніше повідомив російський політолог Яків Кедмі у своєму Telegram-каналі з посиланням на режисера театру ляльок імені Сергія Образцова Бориса Константинова. Той зокрема написав, що Дмитро Нагієв пожертвував на потреби війни в Росії в Україні 200 млн руб. однак в інтерв'ю пропагандистам RTVI, Константинов назвав цю інформацію фейком. Після цього Кедмі видалив пост з каналу.

Сам Нагієв цю інформацію поспішив спростувати.

"Такої суми у мене, на жаль, немає",— сказав Дмитро Нагієв в інтерв'ю "Москва—24". Директор актора Олена Шайкіна заявила, що актор зазвичай не розповідає про свої пожертви.

"Він людина інтелігентна, не звик хвалитися добрими справами",— сказала директор Дмитра Нагієва.

Нагадаємо, раніше Дмитро Нагієв, веде вкрай потайний спосіб життя у всьому, що стосується його сім'ї. Близьких він оберігає від цікавих очей.

Однак влітку він згадав, що його єдиний офіційно визнаний син, 33-річний Кирило, і сам вже батько. В результаті журналістського розслідування росЗМІ з'ясувалося, що у Нагієва вже кілька років є внучка, і син з дружиною чекають другу дитину.

На початку грудня ведучий підтвердив, що тепер у нього двоє онуків. Подробиці, або навіть стать другої дитини він називати відмовився - віджартувався, що Кирило прокляне його, якщо Нагієв-старший проговориться.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти