StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Син Майкла Джексона вступив у війну зі своєю бабусею

21 березня 2024, 13:45
Діти Майкла Джексона розбираються із судами, у зв'язку зі спадщиною свого зіркового батька.
Син Майкла Джексона судиться з бабусею
Син Майкла Джексона судиться з бабусею / Колаж Главред, фото Pixabay, Instagram/bigijacksonfans

Син великого співака і артиста Майкла Джексона Бланкет "Біджі" Джексон подав юридичні документи, намагаючись заборонити власній бабусі Кетрін використати кошти зі спадщини для тривалої судової тяганини зі спадковими виконавцями.

22-річний Бігі Джексон подав документи до суду на початку цього тижня, повідомляє The Daily mail. Це остання глава в судовій тяганині за майно Джексона, через майже 15 років після його смерті 25 червня 2009 року.

Згідно з юридичними документами, Бланкет і його бабуся були на одному боці, заявляючи про свою незгоду з потенційним продажем каталогів Майкла Джексона. Але Бланкет не брав участі в подальшій апеляції Кетрін на остаточне рішення суду, що дає змогу виконавцям приступити до вивчення подальших варіантів продажу.

відео дня

Хто такий Майкл Джексон

Майкл Джексон - американський співак, автор пісень, музичний продюсер, аранжувальник, танцюрист, хореограф, актор, сценарист, філантроп і підприємець. За даними Вікіпедії, він один із найуспішніших виконавців в історії поп-музики, відомий як "Король поп-музики", володар 15 премій "Греммі" і сотень інших премій. Кількість проданих у світі записів Джексона (альбомів, синглів, збірок тощо) становить 1 мільярд копій. Майкл Джексон зробив значний внесок у розвиток популярної музики, відеокліпів, танцю і моди.

Адвокати Бланкета заявили суду, що він вважає, що апеляція не буде успішною, і не хоче оплачувати дорогі юридичні рахунки.

Нагадаємо, раніше колишній охоронець легендарного артиста Майкла Джексона Метт Фідесс розповів про свій багаторічний досвід роботи із зіркою і трохи відкрив завісу таємниці, пов'язану з носом артиста.

Раніше в США наклав на себе руки зірка серіалів, американський актор Алек Массер. Бездиханне тіло артиста виявила в їхньому будинку в Дель-Маре, Каліфорнія, його наречена Пейдж Пресс.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти