Суперконцерт і довгоочікувана прем'єра: що дивитися на День Незалежності на 1+1

21 серпня 2020, 10:43оновлено 21 серпня 2020, 11:51
У День Незалежності 1 + 1 підготував незабутню програму для глядачів на ТБ, і буде радувати незвичайними випусками новин, концертів і навіть прем'єрою фільму.
Концерт
Концерт на День Незалежності / 1+1

До 29-ї річниці Незалежності України, яку відзначають 24 серпня, телеканал 1+1 традиційно підготував особливі прем'єри та спецвипуски Сніданку з 1+1 та ТСН. Однак, крім цього, ввечері відбудеться показ фільму, який не встиг як слід вийти в кіно, так як прем'єра була незадовго до початку карантину.

Святковий ефір у День Незалежності розпочнеться в 6.30 ранку спеціальним випуском "Сніданку з 1+1", який буде присвячений тим, кому Країна вдячна за цей рік. Людям самих різних професій, кожен з яких у своїй сфері є героєм - сміливим, вірним, наполегливим, безстрашним лікарям, військовим, журналістам, пекарям, торговцям, кур'єрам, аптекарям та іншим. У студії працюватимуть всі четверо ведучих - Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс, Руслан Сенічкін і Людмила Барбір, кожен з яких підготував чуттєвий сюжет про власного героя року. Крім того, на глядачів чекають живі виступи популярних артистів, приготування українських страв з Євгеном Клопотенком, Відкритий урок української мови з Олександром Авраменком та багато інших сюрпризів.

Сніданок з 1+1
Сніданок з 1+1 / 1+1

До 29-ї річниці Незалежності України Телевізійна служба новин каналу 1+1 традиційно готує особливий ефір. Під час вечірнього випуску новин о 19.30 ТСН представляє глядачам нову ультрасучасну студію і проведе з нею перший ефір, присвячений Дню Незалежності. А протягом дня в ТСН будуть проходити прямі включення з різних міст, в яких кореспонденти розкажуть про особливості святкування Дня Незалежності в різних куточках України.

Увечері, акурат о 20.30 на 1+1 вийде святковий випуск-концерт світового життя з Катериною Осадчою, яка, до речі, відзначає 15-річчя шоу. Глядачів чекають нові і вже знайомі пісні зірок українського шоу-бізнесу, які виступатимуть на сцені під відкритим небом - грандіозне музичне шоу знімали в ботанічному саду ім. Гришко. Програму Світське життя вітали яскравими виступами Тіна Кароль, Наталія Могилевська, Олег Винник, MONATIK, Ірина Білик, Оля Полякова, NK, Mozgi, Время и стекло та багато інших. Традиційно на свято з нагоди ювілею програми прийшла і Вєрка Сердючка.

Віддана
Віддана / прес-служба

Також 24 серпня о 23.10 на 1+1 відбудеться довгоочікувана телепрем'єра художнього фільму Віддана, створеного за романом Феліксом Софії Андрухович. У 2014 році твір визнали книгою року BBC. Сюжет стрічки розгортається у другій половині XIX ст. у Станіславі (нині Івано-Франківськ). Доктор Анґер втрачає в пожежі дружину, але йому вдається врятувати двох дівчат - рідну дочку Адель і дочку домашніх робітників Стефанію. Чоловік виховує дівчат разом, і вони стають нерозлучними. Як складуться їхні стосунки через 25 років, глядачі побачать у стрічці.

Вільна-OST Віддана-Юлия Саніна и Тіна Кароль дивитися онлайн кліп:

Головним саундтреком фільму стала дуетна пісня Вільна у виконанні Тіни Кароль і фронтвумен The Hardkiss Юлії Саніної.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти