StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сумська жорстко припечатала Кондратюка через солдатську зарплату Козловського

8 жовтня 2023, 20:32
Ольга Сумська висловила свою думку про музичного продюсера, який, на її погляд, абсолютно несправедливо "обдирає" військового.
Ольга Сумська, Віталій Козловський
Скандал Кондратюк Козловський - Ольга Сумська заступилася за співака / колаж: Главред, фото: instagram.com/olgasumska, instagram.com/vkozlovsky_music

Український співак Віталій Козловський до 2012 року був підопічним музичного продюсера Ігора Кондратюка. Коли артист розірвав з шоуменом зв'язок, виявилося, що Віталій залишився з великим боргом перед ним - сума налічує сотні тисяч доларів.

Вже майже 12 років триває сварка між Козловським і Кондратюком. Не вщухла вона і під час повномасштабної війни, навіть незважаючи на те, що співак зараз захищає країну зі зброєю в руках.

Продюсер і аранжувальник Вадим Лисиця раніше розповів, що співак змушений віддавати шоумену більшу частину своєї військової зарплати. Кондратюк назвав Лисицю не дуже розумним за те, що той оприлюднив цю інформацію.

відео дня

Але ця історія знайшла відгук у масах. Засуджує Ігоря Кондратюка за те, що він відбирає гроші у підопічного, який зараз віддає свій борг батьківщині, і близька подруга Козловського - українська акторка Ольга Сумська.

На своїй сторінці в Facebook вона висловила обурення рішенням музичного продюсера щодо Козловського. "Яка ж страшна ганьба. Стягувати останні гроші з воїна Національної гвардії, знаного співака, волонтера під час війни. Кондратюк давно перейшов межу в цій темі! Думали, хоча б у цей страшний час прийде до тями й зупиниться, але ні. Продовжує ганьбитися! Чи не стануть ці гроші, які він забирає у військового, поперек горла?" - пише акторка.

Раніше музичний продюсер Ігор Кондратюк пояснив, чому ніколи не пробачить Козловського. Шоумен назвав єдину умову, за якої співак зможе не виплачувати борг.

Також Віталій Козловський прокоментував свою сварку з Кондратюком, яка триває з 2012 року. У співака є одна заповітна мрія, пов'язана з шоуменом, якій, ймовірно, не скоро вдасться збутися.

Інші новини про Віталія Козловського:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти