StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сумська звернулася до "московської" дочки з ніжними словами в День захисту дітей

2 червня 2023, 02:30
Ольга Сумська всіма силами намагається зберегти зв'язок з Тонею Паперною всупереч війні.
Тоня Паперна, Ольга Сумська, Анна Борисюк
Ольга Сумська привітала Тоню Паперну з Днем народження / колаж: Главред, фото: instagram.com/olgasumska

У відданості акторки і Народної артистки України Ольги Сумської країні і українському народові сумніватися не доводиться. Навіть попри те, що її старша донька, акторка Антоніна Паперна, живе з сім'єю в країні-окупанті та обрала мовчазну позицію.

На відміну від її матері, яка мовчати не збирається. Сумська хоч і отримує величезну дозу хейту через рішення доньки, але чітко дала зрозуміти, що не має права виправдовуватися за неї, і вже точно не планує від неї відмовлятися.

Більш того, в Міжнародний день захисту дітей, який для України обернувся трауром, Ольга Сумська не забула звернутися до Тоні.

На своїй сторінці в Instagram акторка опублікувала колаж з фото зі старшою донькою з теплими побажаннями, адже Паперна 1 червня відзначила 33-річчя. "Доця! З Днем народження, рідненька! Моя любов!" - підписала знімки Ольга Сумська.

Ольга Сумська, Тоня Паперна
Ольга Сумська привітала Тоню Паперну з Днем народження / instagram.com/olgasumska

Дивіться репортаж ЖВЛ про те, як складаються стосунки українських знаменитостей з їхніми рідними та близькими, які живуть у рф та / або підтримують країну-окупанта:

Раніше молодша донька Ольги Сумської Анна Борисюк поділилася своїми переживаннями про Паперну, з якою до війни та її втечі до Москви була дуже близька.

Також мовчання порушив Російський зять Ольги Сумської, актор Володимир Яглич. Як і Паперна, він дуже довго ховав голову в пісок, і намагався дотримуватися позиції про "артистів поза політикою".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти