StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чудне голосування журі: Данилко, Джамала і Танчинець здивували вибором фаворитів

4 лютого 2024, 21:18
У трійці лідерів опинився аутсайдер, якому ще вчора пророкували дев'яте місце.
alyona alyona, Jerry Heil, MÉLOVIN, Ziferblat
Як проголосували журі та глядачі на Нацвідборі-2024 - хто в лідерах / колаж: Главред, фото: instagram.com/thejerryheil, instagram.com/ziferblat_band, instagram.com/melovin_official

Завершився Національний відбір на Євробачення-2024 - Україну на конкурсі в Мальме представлятимуть alyona alyona & Jerry Heil з піснею "Teresa & Maria". Артистки були фаворитками глядачів відтоді, як представили конкурсний трек.

Тієї ж думки дотримувалися букмекери - голосування глядачів і журі, яке тривало 3-4 лютого, лише підтвердило їхню впевненість у перемозі дуету. Однак під час оголошення результатів голосування багато хто здивувався, як зіркове журі, Андрій Данилко, Джамала і Сергій Танчинець, розподілили бали.

3 лютого перед концертом, на якому фіналісти Нацвідбору виступали наживо, букмекери розподіляли місця таким чином: 1-е - alyona alyona & Jerry Heil, 2-е - MÉLOVIN і 3-е ANKA.

На ділі ж зіркове журі (ліва колонка оцінок на знімку - прим. редактора) віддало максимальні 11 балів гурту Ziferblat "Place I Call Home" (9 місце в Нацвідборі за прогнозами букмекерів). alyona alyona & Jerry Heil отримали десятку, MÉLOVIN - 9 балів (стільки ж він отримав від глядачів).

Національний відбір-2024
Результати голосування журі та глядачів на Нацвідборі-2024 / скріншот YouTube

Таким чином до трійки лідерів з легкої руки авторитетного журі з упевненим другим місцем "вискочив" колектив, який ще добу тому вважався аутсайдером. Таке рішення Данилка, Джамали і Танчинця сильно здивувало глядачів.

Дивіться відео виступу гурту Ziferblat у фіналі Національного відбору-2024:

Раніше стало відомо, що перед фіналом Національного відбору на Євробачення-2024 у Мальме букмекери різко змінили ставки на переможця від України.

Також на фінальному концерті Національного відбору незвичайний дебют відбувся в одного з членів журі - співак і шоумен Андрій Данилко вперше публічно заговорив українською.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти