StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Стиліст першої леді розповіла, в якому вбранні Олена Зеленська зустріне перемогу

31 серпня 2023, 20:15
1042
Наталія Каменська розповіла, що після війни на дружину президента чекає більше сміливих модних рішень.
Олена Зеленська
Що Олена Зеленська одягне в день перемоги над окупантами - Наталія Каменська / колаж: Главред, фото: instagram.com/olenazelenska_official

Повномасштабна війна в Україні триває вже півтора року, проте в українців немає і найменших сумнівів у тому, що на нас чекає славна перемога. Для підтримки бойового духу українці будують плани на щасливе майбутнє, і вже розмірковують про те, як святкуватимуть перемогу.

Особистий стиліст першої леді України, засновниця українського бренду Gunia Project Наталія Каменська, теж вже роздумує над тим, яке вбрання запропонувати Олені Зеленській у день Перемоги над російськими окупантами. Про це вона розповіла в інтерв'ю для журналу Elle UA.

"Ми чекаємо перемоги, щоб нарешті почати втілювати наші сміливі задуми. На день перемоги вдягнемо костюм Frolov (український дизайнер, вбрання якого одягали Бейонсе, Дуа Липа, гурт Måneskin, Джамала та ін. - прим. редактора)", - з ентузіазмом зазначила Каменська.

відео дня

Пізніше стиліст все ж повідомила, що "переможний" лук для Олени Зеленської ще не готовий: його не розробляють, тому що зараз це - не головна мета.

"Ні, це я зараз жартую. У нас мета - перемогти, а відзначити можна в будь-чому", - переконана вона.

Раніше Олена Зеленська вразила стильним образом - перша леді України знялася для популярного іспанського видання в незвичайному аутфіті, який підкреслив її жіночність.

Також Олена Зеленська розсекретила, на кого вчиться донька президента, 18-річна Олександра, і як проходив вибір майбутньої професії - хто приймав остаточне рішення, і де саме вона здобуває освіту.

Інші новини про Олену Зеленську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти