StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Стала відома дата прем’єри продовження серіалу "Плут"

15 листопада 2023, 13:28
98
Несподівано головний герой Плут отримує шанс вкотре розпочати життя з чистого аркуша.
Відбудеться прем’єра другого сезону гостросюжетного серіалу
Відбудеться прем’єра другого сезону гостросюжетного серіалу "Плут" / Коллаж Главред, фото пресс-служби 2+2

28 листопада о 20:00 на телеканалі 2+2 відбудеться прем’єра другого сезону гостросюжетного серіалу "Плут" про кмітливого й наполегливого відчайдуха на прізвисько Плут, який провертає зухвалу авантюру і влаштовується до поліції під ім’ям свого загиблого друга.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

"Після подій першого сезону Плут ризикує бути викритим у поліції, тому вирішує "залягти на дно". Несподівано він отримує шанс вкотре розпочати життя з чистого аркуша – тіньовий бізнесмен Кузін запрошує Плута до Лондона, де на нього чекають великі гроші й нові можливості. Але повномасштабна війна вносить свої корективи… Плут залишається в Україні, щоб допомогти коханій Олені вибратися з окупованої території. Відправившись на порятунок близької людини, він знову гратиме не за правилами й випробовуватиме долю. Втім цього разу Плуту доведеться визначитися, хто він насправді – авантюрист, який балансує між добром і злом, чи борець за справедливість", - сказано в анонсі.

відео дня

У ролях: Андрій Клименков, Світлана Гордієнко, Вероніка Мішаєва, Роман Соболевський, Маріанна Дружинець, Артем Мяус, Юрій Вихованець, Володимир Шпудейко, Володимир Абазопуло, Анатолій Гнатюк та ін.

"Усе, що відбувається з нами після повномасштабного вторгнення, привело кожного до своєї трансформації. Трансформацію переживає і Плут. "Найпривабливіше", що сталося за цей час – кожен скинув маску! Яким став Плут? Його очі в другому сезоні обов’язково дадуть вам відповідь. Мабуть, почати робити все через Любов мало би бути для нього єдиним правильним рішенням", – розповідає Андрій Клименков, виконавець головної ролі.

У другому сезоні серіалу "Плут" глядачі побачать 16 серій.

Гостросюжетний детектив "Плут-2" на замовлення телеканалу 2+2 знімала продакшн-студія SFERA FILM. Зйомки проходили у Києві та області. Продюсери: Сергій Кизима, Олеся Пазенко, Оксана Янко-Коваленко, Дмитро Сафановський, Вадим Червяков, Роман Омельчук.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти