StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Дуже обурює": Сопонару емоційно звернулася до українців, які втомилися від війни

15 листопада 2023, 12:18
Акторка "Жіночого Кварталу" зі щемом звернулася до захисників і захисниць, які невтомно боронять нашу свободу.
Ірина Сопонару обурена діями деяких українців
Ірина Сопонару обурена діями деяких українців / Колаж Главред, фото прес-служби

Українська гумористка й акторка Ірина Сопонару емоційно відреагувала на втому деяких українців від війни.

Як повідомляє прес-служба телеканалу ТЕТ, зараз уся її творча діяльність пронизана допомогою Збройним Силам України. Вона стала тренеркою спецсезону "Ліга Сміху. Волонтерський десант 2", де команди борються за право доставити пікапи військовим.

У новому серіалі "Волонтери" на телеканалі ТЕТ Ірина разом з Ігорем Ласточкіним, Кирилом Ганіним, Станіславом Бокланом та іншими "лігосмішниками" власним прикладом надихає людей на добрі справи для країни та ЗСУ. На благодійних концертах "Жіночого Кварталу" та "Єдиного Кварталу" вона разом з колегами-"кварталівцями" збирає на те, що найбільше потрібно нашим захисникам. Тож за лаштунками проєкту "Ліга Сміху. Волонтерський десант 2" Ірина зізналася, що її відверто дратують розмови цивільних про втому від війни й донатів.

відео дня

"Коли я чую, що всі втомилися, мене це дуже обурює. Серйозно? Ви втомилися? Скажіть це людям на передку", – емоційно висловилася Ірина Сопонару.

Акторка "Жіночого Кварталу" зі щемом звернулася до захисників і захисниць, які невтомно боронять нашу свободу, і запевнила, що їх не лише чекають вдома, а й допомагають їм у задоволення.

"Нашим військовим я бажаю скоріше повернутися додому, до своїх родин. Ми вас усіх дуже любимо, дуже чекаємо. І ми донатимо з задоволенням. Тому дякую вам за вашу важку працю", – зворушливо заявила Ірина Сопонару.

На емоціях акторка навіть поділилася планами після нашої перемоги. Каже, що заобіймає кожного.

"Після нашої перемоги я буду всіх обіймати. Усіх, кого бачитиму. Тому готуйтеся. Буду обіймати, аж поки ребра не захрустять", – жартома пригрозила Ірина Сопонару.

Нагадаємо, серіал "Волонтери", в якому Ірина Сопонару зіграла дружину Ігоря Ласточкіна, можна побачити в ефірі телеканалу ТЕТ з понеділка по четвер о 19:00. За тренерським дебютом гумористки у новому спецсезоні "Ліга Сміху. Волонтерський десант 2" можна спостерігати щоп’ятниці о 20:00 на ТЕТ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти