StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Відразу в ріпу даю": Кіркоров прилюдно принизив росіянок

26 січня 2023, 17:58оновлено 26 січня 2023, 18:49
У Росії фанаткам жіночої статі варто бути обережніше з "поп-королем".
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров / instagram.com/fkirkorov

Російський співак Філіп Кіркоров, який підтримав війну в Україні та скандальні рішення диктатора Путіна, зробив нову скандальну заяву.

Кіркоров звик до епатажу і непростої поведінки на публіці. Однак виявилося, що фанаткам жіночої статі варто бути обережнішими з російським "поп-королем".

За словами Кіркорова, шанувальниці не роблять йому непристойних пропозицій, а якби робили, то їх чекало розчарування. Кіркоров пригрозив їм фізичною розправою.

За його словами, він вже давно не вступає у випадкові зв'язки і навіть не хоче думати про таке.

"Мені бояться робити подібні пропозиції, тому що я ж відразу в ріпу даю. Всі непристойності, які приписують мені, нехай залишаються на мовах тих, хто про це говорить. Мені 55 років! Якби я був 18-річним хлопчиком-незайманим, то, можливо, мені б і надходили непристойні пропозиції. А так в 55, повірте, ні я собі не дозволяю їх комусь робити, ні мені вони не надходять", - заявив Кіркоров росЗМІ.

Нагадаємо, раніше Філіп Кіркоров, який нещодавно потрапив до списку санкцій України, в черговий раз змінив собі зовнішність. У Мережі з'явилося фото, на якому Філіп Кіркоров показав нове обличчя після візиту до пластичного хірурга.

Користувачі Мережі були здивовані перевтіленням одіозного артиста. Багато хто порівняв його з Тіматі і Стасом Михайловим.

Також в Мережі з'явилося відео, на якому Кіркоров злиться через щось на шанувальника в залі для глядачів, спускається до нього і лупить його по обличчю букетом троянд.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти