StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Чи жалкую я?": танцюрист-воїн Дмитро Дікусар заговорив про зміни під час війни

6 березня 2024, 02:34
Зірка "Танців з зірками" тепер по-іншому дивиться на багато речей.
Дмитро Дікусар
Дмитро Дікусар зараз - танцюрист-воїн поділився думками про війну / колаж: Главред, фото: facebook.com/dikusar

Танцюрист-воїн Дмитро Дікусар сьогодні відзначив другу річницю того, як він "повністю перейшов на військові рейки". У перші дні повномасштабної війни в Україні він вступив до лав ЗСУ, і відтоді захищає нашу країну.

Нещодавно він уперше за два роки відвідав цивільний захід - пресконференцію Української Ліги Ветеранів (УЛВЛ), яка займається створенням реабілітаційних центрів для військових. Дікусар був радий зануритися в нову для себе атмосферу, яка наштовхнула його на роздуми.

Захисник опублікував їх на своїй сторінці у Facebook разом із новим фото. Він був налаштований оптимістично. "Чи думав я тоді, що війна так затягнеться? Ні! Чи жалкую я про свій вибір? Теж ні! Безперечно, накопичилась втома, іноді здають трохи нерви, але спогади про загиблих товарищів і віра в перемогу добра над злом дають поштовх рухатись і не зупинятись. Війна дуже змінилась, ми теж не залишаємось попередніми… "Постійні зміни - тактика, яку не перемогти", - десь почув я нещодавно. Тому, рухаємось далі, любі українці, і не ведемся на "дешеві" маніпуляції, що мають намір нас роз‘єднати і ослабити! Краще помолимось за полонених, поранених і вшануємо полеглих героїв! І продовжуємо працювати", - пише Дмитро.

відео дня

Також Дікусар уперше за час війни зізнався, що йому бракує улюбленої справи. "Але в певні моменти командир каже мені: "Танцуй, танцор!" і я "танцюю", - розповів він.

Дмитро Дікусар
Дмитро Дікусар зараз - танцюрист-воїн поділився думками про війну / facebook.com/dikusar

Хто такий Дмитро Дікусар?

Дмитро Дікусар - український танцюрист і хореограф. Найбільшу популярність здобув завдяки проєкту "Танці з зірками" - танцював у другому, шостому, сьомому та восьмому сезонах з Іриною Білик, Вікторією Булітко, Славою Камінською та Ольгою Харлан відповідно. 28 лютого 2022 року Дікусар повідомив, що поповнив лави ЗСУ. З тих пір він захищає Україну на фронті.

Раніше український шоумен Слава Дьомін показав новий образ сина, 13-річного Владислава, через який батько не знає "плакати чи ридати". На думку ведучого спадкоємець став схожий на відомого блогера.

Також подруга Аліни Гросу розповіла про нового чоловіка співачки, шлюб якої для багатьох виявився несподіванкою. Артистка вже вдруге укладає союз - її перший сімейний досвід виявився невдалим.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти