StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Знову не в ті двері: Філіп Кіркоров "вислужився" перед диктатором Путіним

22 квітня 2024, 15:51
1264
Філіп Кіркоров, після своєї реабілітації через "голу" вечірку Насті Івлєєвої, вже не знає, як вистелитися перед диктатором Путіним.
Філіп Кіркоров, Микола Басков
Кіркоров і Басков влаштували дивний концерт / колаж: Главред, фото: instagram.com/fkirkorov/

Російські співаки Філіп Кіркоров і Микола Басков, які в дикому захваті від страшного вторгнення РФ в Україну, виступили на з'їзді молдовської опозиції в Москві.

Як повідомив росЗМІ продюсер Павло Рудченко, артисти-путіністи таким чином вирішили підтримати лідерів молдовської опозиції. Зазначимо, молдавська опозиція робить усе, щоб Молдова не вступила до ЄС і стала черговою жертвою кремлівського режиму.

відео дня

"Можливо, Філіп Кіркоров і Микола Басков вирішили підтримати тих лідерів опозиції, які проросійськи налаштовані. Тому вони і виступили на з'їзді. Проведення цього заходу в Москві - політична підтримка, а їхній виступ - підтримка народу Молдови через культуру. Культура вважається формою "м'якої сили". Тому, можливо, з населенням Молдови працюють, щоб його не втратити, як, наприклад, було з більшою частиною населення України", - сказав Рудченко в стилі російських пропагандистів.

Варто додати, як показує статистика, путіністів Кіркорова і Баскова дедалі менше запрошують виступати на корпоративах, можливо, тому артисти готові навіть заспівати молдавською мовою, щоб про них не забули.

Хто такий Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров - радянський і російський естрадний співак, Народний артист РФ (2008). У 2008 році також отримав звання Народного артиста в Україні, але у 2023 формально був його позбавлений через підтримку російської агресії. Учасник безлічі скандалів, зокрема й "голої" вечірки Анастасії Івлєєвої в грудні 2023 року, яка спричинила хвилю "скасування" популярних артистів у країні-окупанті.

Філіп Кіркоров - останні новини по темі

Зазначимо, в країні-окупанті Росії хочуть позбавити звання народного артиста путініста Філіпа Кіркорова через участь у "голій" вечірці Насті Івлєєвої.

А також Філіп Кіркоров блищить всюди в компанії нової пасії, вона стала його новою супутницею на всі світські заходи. Як відомо, Марго - дівчина не з найкращою репутацією. А вся справа в тому, що ходять чутки про її роботу ескортницею.

Читайте більше про Кіркорова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти