StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Путіністка" Єгорова поділилася відео, як буде "замерзати" Європа без російського газу

14 жовтня 2022, 11:29
Пропагандистка в черговий раз пробила дно і продовжує підтримувати терориста-Путіна.
Сніжана Єгорова
Сніжана Єгорова / Фото : facebook.com/snezhana.egorova.9

Скандалістка і фанатка Путіна Сніжана Єгорова, яка втекла до Туреччини разом зі своїми дітьми, продовжує підтявкувати в унісон російським пропагандистам. Цього разу у фокусі опинився ще один кремлівський наратив про газ і про те, що "вся Європа замерзне без Росії".

Вона опублікувала кадри з американського фантастичного серіалу "Крізь сніг", на який наклали російський текст про те, що Європі і всьому світу не вижити без російського газу.

Сама недорозвинена Єгорова прокоментувала відео у своїй манері: "Новий еуропейський блокбастер: крізь зиму без газу. Скоро в кожному будинку...", - написала вона.

відео дня

Залишається загадкою, чому ця особина жіночої статі не переїде в свою улюблену Росію, і чому вона досі є власницею українського громадянства.

Нагадаємо, раніше Стася Ровинская, дочка "путинистки" Єгорової, назвала свою матір "нікчемним створенням".

Відповідаючи на питання про те, чому її мати зайняла проросійську позицію у війні проти України, дочка Єгорової каже, що їй немає ніякого виправдання. "Можливо, це можна було б якось виправдати, якби не було війни. Але у всьому є якась грань, але коли людина вже мчить і переходить її, але немає ніяких виправдань. Для мене вона нікчемне створення. Не можу і не хочу шукати ніяких виправдань", - заявила дочка Єгорової.

Молода жінка також порівняла свої стосунки з матір'ю з токсичними і назвала її абьюзером. На її думку з будь-яких токсичних відносин потрібно виходити, навіть якщо це твоя мати. Ровинская вказала на хейт з боку передплатників, але вона не бачить нічого особливого в припиненні відносин зі своєю матір'ю.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти