ЗМІ з'ясували вартість шикарного палацу Пугачової та Галкіна

27 лютого 2021, 21:02
Шестиповерховий будинок, розташований на ділянці площею в один гектар у підмосковному селі Грязь. Площа самого маєтку становить 3 тис. квадратних метрів.
ЗМІ з'ясували вартість шикарного палацу Пугачової та Галкіна
Вартість замку Пугачової і Галкіна 10 млн доларів

У Мережі з'явилася інформація про те, що вартість палацу артистів Алли Пугачової та її чоловіка Максима Галкіна становить 10 мільйонів доларів - замок входить до списку найдорожчих будинків серед російських знаменитостей.

Як повідомляє видання Федеральне агентство новин, шестиповерховий будинок, розташований на ділянці площею в один гектар в підмосковному селі Грязь. Площа самого маєтку становить 3 тис. квадратних метрів.

Тут 6 поверхів, 20 кімнат, 5 з них – для гостей. Меблі виготовлені під старовину. Оздоблення - з натурального дерева. У деяких кімнатах є великі люстри, шикарні каміни та мармур.

відео дня

Спальня Галкіна і Пугачової виконана в італійському стилі, а вітальня – суміш готики і ренесансу.

ЗМІ з'ясували вартість шикарного палацу Пугачової та Галкіна

На території є басейн, кінотеатр, великий гараж і амфітеатр. На обслуговування житла йде мінімум вісім тисяч доларів щомісяця.

Відзначається, що онук Пугачової Микита Пресняков проживає в чотирикімнатній квартирі в центрі Москви. Ці апартаменти він отримав від бабусі в якості весільного подарунка.

  • У Мережі вже давно ходять чутки про те, що Алла Пугачова одягає пишну перуку для всяких заходів і фотосесій. Як вона ходить вдома "по-домашньому" знає тільки її чоловік Максим Галкін і діти.
  • Однак російське видання Teleprogramma.pro опублікувало нещодавнє фото Пугачової з подругами з дуже незвичайною зачіскою, стверджуючи, що співачка вийшла в люди без свого постійного атрибута.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти