StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Складно ходити: зрадниця Асті звернулася до шанувальників

26 січня 2024, 22:29
4203
Зрадниця Анна Асті "порадувала" шанувальників свіжими новинами.
Колишня українка Анна Asti вийшла на зв'язок після
Колишня українка Анна Asti вийшла на зв'язок після "голої" вечірки / Колаж Главред, фото Instagram/asti

Українська співачка-зрадниця Анна Asti, яка продовжує будувати свою кар'єру в терористичній Росії, незважаючи на те, що та нищить український народ, вийшла на зв'язок зі своїми шанувальниками і пояснила своє зникнення з соціальних мереж.

За словами співачки, у неї все добре і вона відновлюється після операції на двох ногах. "Привіт, мої дорогі! Знаю, що всі дуже за мене хвилюються. Дякую кожному, хто переживає. Це безцінно! Не втрачайте мене. Я у відпустці й відновлююся після операції на двох ногах. Це було заплановано ще рік тому. Ходити поки складно, через місяць-півтора буду в строю", - зазначила 33-річна зірка-зрадниця на своїй сторінці в Instagram.

Зрадниця Асті вийшла на зв'язок із шанувальниками
Зрадниця Асті вийшла на зв'язок із прихильниками / Скриншот Instagram/asti

До слова, різкий виїзд співачки та реабілітація за кордоном - лише привід. Насправді, артистка вирішила перечекати поки вляжеться буря після "голої" вечірки у блогерки Івлєєвої, на яку образився сам терорист Путін.

відео дня

Нагадаємо, раніше російська блогерка Анастасія Івлєєва скликала вечірку, на яку покликала старих російських зірок та інфлюенсерів. І все б нічого, от тільки дрес-код вечірки звучав, як "майже голий". Російські зірки, серед яких була зрадниця Лоліта, скандальний Філіп Кіркоров, "ліберальна" журналістка Ксенія Собчак та інші. До речі, всі вони прийшли одягнені за дрес-кодом, що виглядало жалюгідно, страшно і безглуздо.

Раніше також стало відомо про те, що артистка "сторгувалася" з російською владою і знайшла спосіб продовжити кар'єру в країні на болотах.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти