Слава Камінська розповіла про свого нового коханця

1 жовтня 2020, 11:14
Учасниця Танців з зірками 2020 Слава Камінська розповіла, що вже познайомила свого нового хлопця з дітьми.
Слава Камінська
Слава Камінська / Instagram

Українська співачка Слава Камінська після розлучення з чоловіком Едгаром знайшла собі нового коханця. Однак вона не поспішає виходити з ним у світ.

В інтерв'ю для програми "Пряме запитання" Слава Камінська зазначила, що її колишній чоловік отримав популярність завдяки ній, і вона не хоче "розкручувати" нового бойфренда.

"Він не лізе в шоу-бізнес, йому це не потрібно. Шоу-бізнес - це не його. Ну і я вже одного уявляла. Допредставлялась, вистачить. На ті ж граблі ще раз наступати не збираюся", - каже співачка.

відео дня

Слава Камінська познайомила дітей з новим чоловіком, але представила його як друга. Знайомство пройшло, коли вона забирала їх зі школи, так що вони не здогадуються про характер відносин мами і нового дядька.

Артистка проти зближення дітей з бойфрендом, адже допускає, що ці відносини можуть закінчитися.

"Мамин друг. А навіщо дітям розповідати? У них є тато, якого вони шалено люблять... Я намагаюся, щоб вони поки не "коннектились". Може мама друга поміняє", - пояснила вона.

Нагадаємо, що Слава Камінська і Едгар Камінський розлучилися 1 липня 2019, не пояснюючи причин. Однак, пара залишилася в хороших відносинах, і успішно продовжує разом виховувати дітей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти