StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Приховували: батько Агутіна видав правду про розлучення співака з Варум

25 травня 2024, 00:37
11345
Леонід Агутін і Анжеліка Варум є героями постійних чуток.
Микола Агутін розкрив правду про стосунки сина
Микола Агутін розкрив правду про стосунки сина / Колаж Главред, фото Instagram/agutinleonid

Російські співаки Леонід Агутін і Анжеліка Варум вже довгий час є об'єктами обговорення. Як правило, артистів підозрюють у тому, що вони розлучилися,

За даними пропагандистських ЗМІ, несподівану правду про стосунки пари видав батько композитора Микола Агутін. Розставання Агутіна і Варум чоловік спростував і навіть згадав про те, як починалося сімейне життя подружжя.

За його словами, Варум зовсім не хотіла ніякого торжества. Її згоди вдалося досягти після того, як Агутін запланував поїздку до Європи.

відео дня

Хто така Анжеліка Варум?

Анжеліка Варум - російська естрадна співачка українського походження, актриса, автор пісень, заслужена артистка Росії (2011). Дружина відомого російського співака Леоніда Агутіна. Народилася 26 травня 1969 року в м. Львів, Україна, 1987 року переїхала до Москви і набула російського громадянства.
Анжеліка Варум висловилася проти війни загалом, але не озвучила, що війну розв'язав Путін. 2 березня 2022 року співачка опублікувала антивоєнний пост у своєму Instagram російською та українською мовами.

Він також додає, що пара всіляко намагалася тримати свої стосунки в таємниці, щоб не злякати нових почуттів. "Так, ми з Машею (справжнє ім'я Варум - авт.) вирішили, щоб ніхто не знав. Почнуть говорити, все нам зіпсують люди. Приховували. А потім як відкрито сказали, що ми пара і почалося. І вже 25 років язики чешуть про нас", - розповів співак.

Анжеліка Варум - останні новини по темі

Зазначимо, раніше дочка Анжеліки Варум одягла білу перуку, наклеїла вуса. Із глузуванням в очах родичка зірок постала перед публікою в блузці з глибоким декольте і шкіряній куртці. Несподіване перевтілення було на честь Геловіна.

А також співак Леонід Агутін відповів російському депутату Сергію Миронову, який звинуватив його в підтримці збройних сил України.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти