StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Скандального принца Гаррі видворяють із США через наркотики

4 червня 2023, 16:42оновлено 4 червня 2023, 22:36
Відповідно до закону, під час отримання візи США людина повинна вказати всі факти вживання наркотиків.
Чарльз, Меган, Гаррі
Принц Гаррі поплатився за свої відвертості / скріншот з відео

Принц Гаррі знову потрапив у скандал. Після коронації батька Чарльза III він вляпався в неприємну історію в США.

Причиною стали мемуари спадкоємця британського престолу, в яких він набовтав багато зайвого. Зокрема, молодший син Чарльза III розповів про вживання заборонених речовин. Саме за це він і поплатиться.

Відповідно до закону, під час отримання візи США людина повинна вказати всі факти вживання наркотиків. Принц Гаррі ж цього не зробив. Так що тепер суду належить вирішити, що робити зі скандальним сином британського правителя.

"Якщо з'ясується, що герцог не заявив про вживання наркотиків в заяві на отримання візи, вона повинна бути анульована", — розповів юрист Реймонд Лауд порталу Daily Mail.

Що написав Гаррі у своїй книзі про наркотики

У своїй книзі Гаррі несподівано зізнається у вживанні наркотиків. У своїх мемуарах "Запасний" він розповідає про пристрасть до кокаїну в підлітковому віці.

Герцог Сассекський згадував, як британські таблоїди зображували короля Чарльза III як "виснаженого батька-одинака, який справлявся із залежною від наркотиків дитиною", коли Гаррі було 17 років, зазначивши, що в цей час він "звичайно... вживав кокаїн".

Дивіться відео про те, як Меган і Гаррі пережили переїзд в США:

Нагадаємо, раніше 38-річний принц Гаррі вирішив розговоритися перед випуском своїх скандальних мемуарів. Член Королівської сім'ї знову дав скандальне інтерв'ю.

Раніше дружина принца Гаррі Меган Маркл, яка не особливо любить показувати своїх дітей на публіці, випадково засвітила зображення свого первістка Арчі Маунтбеттен-Віндзора.

Також своїми спогади про пристрасний роман з принцом Гаррі поділилася зірка реаліті справжні домогосподарки округу Колумбія Кетрін Омманні - чоловік подарував їй "найпалкіший поцілунок у її житті".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти